kinetica Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 abi asıl o değil de "lisede böyle gördük" yerine "lise de" diye yazmışım heheh, başka zaman da ayrı de'yi bitişik yazarım. :)[signature][hline][b]oasisoyun.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 babamın gur annemin de, iyidir iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 deli gibi saçım var...:)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 çam terebentin esansi + badem yagi aliyorsunuz ve bir kaseye bosaltiyorsunuz . miktariysa , hm zaten siseler kücük . ikisininde yarisini bosaltsaniz yeter. 10 parmaginizi birden daldirip , sac diplerinize iyice masaj yapiyorsunuz. 1 saat bekletip yikiyorsunuz. bu olay sac dökülmesini engeller ve saclarinizi besler. =) kendimde yaptim su an.. bekliyorum yarim saati falan kaldi =P bir de psikolojik olarak , stresten saclar dökülebiliyor. durum bu kadar ciddiyse doktora bi görünün derim..[signature][hline]lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 15 Ekim 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Kelleşmeye başladık, iyice açıldı ön kısımlar. Geniş alınlı olduk[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Kel değilim geniş alınlıyım :D Babam da "geniş alınlı" naapıcam ben??? :([signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Üzme kendini bende de aynı olay var işte... Sağlam kafa atıyorum ama lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ben "ben" im.Kelsem kelim kimene.Beğenmeyen önce kendine baksın.Üstelik kellik insana bir ağırlık katıyor aslında.Kel değilim ama kelim diye üzülenlere söylüyorum bunları.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 17 yaşındayım çoktan kaybettim. engellemek zor anca yavaşlatırsın. (5 parmak alın)[signature][hline]zipzip, 02 Ekim 2005 03:56 tarihinde demiş ki: tinky-winky dipsy lala po teletabi teletabi sarılalım sıkı sıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ya beyler kel kel kel ne bu telaşınız ben kel olmaya çalışıyorum bakın size bi olay anlatayım benim bi kuzenin war dilek ablam gerçekten çok güzel bi kızdır ewlenecek erkek bu lamadı bi türlü hawalı diye buna yaklaşamıyolardı eee ne oldu ? gitti bi kel ile ewlendi kel dediğiniz adamda sempatik şakacı çok iyi bi insan gerçi ailede erkez önce garipsedi çünkü dilek ailenin en güzel kızı ama onla alakası yok bizler kel olmamayı ne için istiyoruz :) ne alaka demeyin dış görünüş sadece ilk faktördür sizi sewen olduğu gibi sewsin benimde sorunum war ama eskiden çok takardım dilek ablam ewlenince artık öle pek korkmuyorum :P kel olmak istiyorum :D öle kız bulucaksam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar