Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Arkadaşlar konuyu nereye açsam diye düşündüm ama en sonunda tüm kitlelere ve her kesimi ilgilendirecek bir konu olduğunu düşündüğüm için buraya açmaya karar verdim :) Aynı konuyu Avaturk Konu Dışı'nda da açmıştım ve baya ilgi görmüştü. Bu konu hakkında en basit örneği vereyim; Bundan 10 yıl önceki bilgisayar oyunlarını düşünün.Prince Of Persia yeni çıkmış o DOS oyunun da süper grafikler ve sesler.Tabii 1989'da... :) Yıl 2003 tam 14 yıl sonra Prince Of Persia : Sands of Time çıkar.Tam 14 yıl sonra bir ilk oyuna bakıyoruz ve sonrasına... Ne kadar değişmiş değil mi Prens'imiz :) Herşeyi bırakalım.Şundan 10 yıl öncesini düşünün.Oynadığınız oyunları,dinlediğimiz müzikleri ve teknolojiyi. Doom'un filmi çıkıyor ve nipenzel (galiba yanlış yazdım özür dilerim :) ) Sanal gerçeklikle Doom oynamaya benziyor diyince Avaturk'teki yorumlar geldi aklıma ve konum. 10 yıl önceki oyunları düşünün.Şimdi ki oyunları düşünün.Birde 10 yıl sonrasını düşünün. Ben düşünemiyorum :) Ya siz :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sabah düşünsem olurmu uykum var şimdi[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 10 yıl önceki oyun diyince aklıma ilk gelen oyunlar prince of persia 1,2 lotus alaaddin wolfied bomberman[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 valla en kolayını söliyim en eski oynadığım oyunlardan şimdi oynadığımdan daha çok zevk alıyodum atari dahil[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 düşündüm ki oyunlarda gelişme kaydedilmiş. bide gs'nin geçmişi var fb'nin geleceği...[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: fede, 17 Ekim 2005 02:21 tarihinde demiş ki: valla en kolayını söliyim en eski oynadığım oyunlardan şimdi oynadığımdan daha çok zevk alıyodum atari dahil aynen öyle ya.. ama cok cabuk sıkılıyorum. simdiki oyunlarda hikaye falan var sürüklüyo götürüyo.. mesela bi metal gear solid'in üzerine oyun tanımıyorum. ya da bi diablo.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 haa diablo deyince orda durcan. oyun değil ki o yaşam biçimi :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 babam prince i deli oynardı bende izlerdim ebn lotus fln oynardım bide leggings oynardı babam benim kafa basmazdı o zamanlar =) hersey çok degişti degişmeye dewam ediyor.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: toggie, 17 Ekim 2005 02:20 tarihinde demiş ki: 10 yıl önceki oyun diyince aklıma ilk gelen oyunlar prince of persia 1,2 lotus alaaddin wolfied bomberman aklima ilk gelen oyun mayin tarlasi !!![signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Az ve öz budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar