tBF Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 adaya düşen ufo konturolü için adaya gönderilen bir askeri birliğin başından geçen gerilimi anlatan sekiz sene önce izlediğim bir filmi araştırıyorum.ek olarak şunları söyliyebilirim düşen ufo eskeri birlik tarafından betonla kaplanmış ve gelen birlik bu betonda küçük bir delik açıyor.Uzaylılar ormanda şeffaf bir şekilde geziniyorlardı ve birbirlerini iyileştiriyorlardı.Adada eskiden gönderilen birlikten sağ kalan yaşlı bir adam vardı(toprağın altında yaşıyordu).Uzaylılar yakaladıkları insanlara işkence yapıyorlardı. Arayanlar için söyliyimde charlie şin in oynadığı film değil.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 predator olabilirmi acaba ? http://www.imdb.com/title/tt0093773/ yalnız bu filmden hatırladığım tek şey, görünmez uzaylılar :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 17 Ekim 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 tabiki degil ..saol ama[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 The Thing ? ama onda yaşlı adam yoktu diye hatırlıyorum[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Şumu bumu diye sormanız malesaf işe yaramaz adını hatırlamıyorum filmin.Anca bana işte bak o filmin adı ''çaaaat'' dan anlıyabilirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 "UFO: Down to Earth"[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar