PatlicanMusakka Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 selams kuzenim cemil geçen hafta usa'dan döndü.arabalar hakkında konuşurken şakayla karışık araba takası teklif etti ama sonra ciddileştik.cemilin mercededes csl 55 amg si var 3 aylığına babamın bentleyi ile takas etmek istedi babam kabul etti benim serçeyi babam kullanacak ben mercedesi alacam.. sizce kazıklanıyormuyum gerçi kuzenim çok severim vede sadece 3 aylığına ama yinede sormak istedim saolun cvplar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 biz sizi ararız...[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Gülü susuz,seni aşksız bırakmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hmmmm... mercedes, bentley ve serçe?[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 baba bi gunluk tur icin verirmi araabayi baaban[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bentleylerde fena değildir fakat çok sevmiyorum. mercedes'in amg serileri zaten süperdir. tasarım,özellik vb. bakımdan. bence rahatına bak :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Benzer bi olayda dayıoglum memati ile aramda geçti. Benim bi Bugatti Veyronum var, onda da MacLaren F1. Dediki değişelim, bende kabul ettim. Şu sırada braodway e biniyom. Sizce nasıldır ?[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hımmmm evet evet anlıyorum.. Benzer bi olayı bende yaşamıştım bi aralar, demek ki sık sık karşılaşılabilecek bi durummuş,[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 :D:D:D:D[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remedy1014 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 puuhaahaha :D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Aha yerdeyim yine. :D :D:D:D:D:D:D[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: orc_lord, 11 Ekim 2005 22:34 tarihinde demiş ki: bentleylerde fena değildir fakat çok sevmiyorum. mercedes'in amg serileri zaten süperdir. tasarım,özellik vb. bakımdan. bence rahatına bak :) Bence gayet güzel araçlar,biz getirttik Flying Sup.Gayet kullanışlı ve güzel.Mercedesin 500 s serisi bile yanında bir hiç..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 .babam inşaatçıdır mercedes n1 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bentley'ler çokta kötü değil ama ben her modelini sevmiyorum. ama bazı modelleri gerçekten süper. mercedes'in yeni "s" serisi gayet süper bana göre. ama kişiden kişiye göre değişebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ahuahua oldurursunuz siz adami ya hahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remedy1014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Geçenlerde benimde başıma geldi babamın f16sı ile benim doğanı değiştirdim ama iyi bi karar verdimi sanmıyorum sizce kazık yedim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar