PatlicanMusakka Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 selams kuzenim cemil geçen hafta usa'dan döndü.arabalar hakkında konuşurken şakayla karışık araba takası teklif etti ama sonra ciddileştik.cemilin mercededes csl 55 amg si var 3 aylığına babamın bentleyi ile takas etmek istedi babam kabul etti benim serçeyi babam kullanacak ben mercedesi alacam.. sizce kazıklanıyormuyum gerçi kuzenim çok severim vede sadece 3 aylığına ama yinede sormak istedim saolun cvplar için
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 biz sizi ararız...[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Gülü susuz,seni aşksız bırakmam...
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hmmmm... mercedes, bentley ve serçe?[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 baba bi gunluk tur icin verirmi araabayi baaban[signature][hline]Who can explain?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bentleylerde fena değildir fakat çok sevmiyorum. mercedes'in amg serileri zaten süperdir. tasarım,özellik vb. bakımdan. bence rahatına bak :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Benzer bi olayda dayıoglum memati ile aramda geçti. Benim bi Bugatti Veyronum var, onda da MacLaren F1. Dediki değişelim, bende kabul ettim. Şu sırada braodway e biniyom. Sizce nasıldır ?[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız
mitin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hımmmm evet evet anlıyorum.. Benzer bi olayı bende yaşamıştım bi aralar, demek ki sık sık karşılaşılabilecek bi durummuş,[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 :D:D:D:D[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Aha yerdeyim yine. :D :D:D:D:D:D:D[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Genor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: orc_lord, 11 Ekim 2005 22:34 tarihinde demiş ki: bentleylerde fena değildir fakat çok sevmiyorum. mercedes'in amg serileri zaten süperdir. tasarım,özellik vb. bakımdan. bence rahatına bak :) Bence gayet güzel araçlar,biz getirttik Flying Sup.Gayet kullanışlı ve güzel.Mercedesin 500 s serisi bile yanında bir hiç..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 .babam inşaatçıdır mercedes n1 bence
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bentley'ler çokta kötü değil ama ben her modelini sevmiyorum. ama bazı modelleri gerçekten süper. mercedes'in yeni "s" serisi gayet süper bana göre. ama kişiden kişiye göre değişebilir :)
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ahuahua oldurursunuz siz adami ya hahah :D
remedy1014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Geçenlerde benimde başıma geldi babamın f16sı ile benim doğanı değiştirdim ama iyi bi karar verdimi sanmıyorum sizce kazık yedim mi?
Öne çıkan mesajlar