Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bentley continental gt mı mercedes cls 55 amg mi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selams kuzenim cemil geçen hafta usa'dan döndü.arabalar hakkında konuşurken şakayla karışık araba takası teklif etti ama sonra ciddileştik.cemilin mercededes csl 55 amg si var 3 aylığına babamın bentleyi ile takas etmek istedi babam kabul etti benim serçeyi babam kullanacak ben mercedesi alacam.. sizce kazıklanıyormuyum gerçi kuzenim çok severim vede sadece 3 aylığına ama yinede sormak istedim saolun cvplar için
Mesaj tarihi:
biz sizi ararız...[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

Gülü susuz,seni aşksız bırakmam...
Mesaj tarihi:
Benzer bi olayda dayıoglum memati ile aramda geçti. Benim bi Bugatti Veyronum var, onda da MacLaren F1. Dediki değişelim, bende kabul ettim. Şu sırada braodway e biniyom.
Sizce nasıldır ?[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı?
IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki:
Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız
Mesaj tarihi:
hımmmm evet evet anlıyorum..
Benzer bi olayı bende yaşamıştım bi aralar, demek ki sık sık karşılaşılabilecek bi durummuş,[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mesaj tarihi:
said:
orc_lord, 11 Ekim 2005 22:34 tarihinde demiş ki:
bentleylerde fena değildir fakat çok sevmiyorum. mercedes'in amg serileri zaten süperdir. tasarım,özellik vb. bakımdan. bence rahatına bak :)

Bence gayet güzel araçlar,biz getirttik Flying Sup.Gayet kullanışlı ve güzel.Mercedesin 500 s serisi bile yanında bir hiç..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
  • 3 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bentley'ler çokta kötü değil ama ben her modelini sevmiyorum. ama bazı modelleri gerçekten süper. mercedes'in yeni "s" serisi gayet süper bana göre. ama kişiden kişiye göre değişebilir :)
  • Yeni Oluştur...