Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bentley continental gt mı mercedes cls 55 amg mi

PatlicanMusakka

Öne çıkan mesajlar

selams kuzenim cemil geçen hafta usa'dan döndü.arabalar hakkında konuşurken şakayla karışık araba takası teklif etti ama sonra ciddileştik.cemilin mercededes csl 55 amg si var 3 aylığına babamın bentleyi ile takas etmek istedi babam kabul etti benim serçeyi babam kullanacak ben mercedesi alacam.. sizce kazıklanıyormuyum gerçi kuzenim çok severim vede sadece 3 aylığına ama yinede sormak istedim saolun cvplar için
Sosyal ağlarda paylaş

Benzer bi olayda dayıoglum memati ile aramda geçti. Benim bi Bugatti Veyronum var, onda da MacLaren F1. Dediki değişelim, bende kabul ettim. Şu sırada braodway e biniyom.
Sizce nasıldır ?[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı?
IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki:
Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 11 Ekim 2005 22:34 tarihinde demiş ki:
bentleylerde fena değildir fakat çok sevmiyorum. mercedes'in amg serileri zaten süperdir. tasarım,özellik vb. bakımdan. bence rahatına bak :)

Bence gayet güzel araçlar,biz getirttik Flying Sup.Gayet kullanışlı ve güzel.Mercedesin 500 s serisi bile yanında bir hiç..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...