Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

netten oynamak

emre2372

Öne çıkan mesajlar

battle.net de oynamak için orjinal oyun lazım indirdiğin yine böyle bir registry dosyasıdır başka serverda oynamanı sağlayacak[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Sosyal ağlarda paylaş

bol replay izle bol mac at .

baslangicta yaptigin her macin repini al ve mutlaka izle ama bos bos ekrana bakarak degil . detaylara dikkat et nerde hata yaptigini bulmaya calis .

hiz konusunda ise kendine sakin acima . devamli daha hizli olmayi dusun ve bunun icin cabala .

tum oyun dunyasinda no pain no gain anlayisinin gercek oldugu tek oyun sc dir .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 01 Ekim 2005 17:03 tarihinde demiş ki:
bol replay izle bol mac at .

baslangicta yaptigin her macin repini al ve mutlaka izle ama bos bos ekrana bakarak degil . detaylara dikkat et nerde hata yaptigini bulmaya calis .

hiz konusunda ise kendine sakin acima . devamli daha hizli olmayi dusun ve bunun icin cabala .

tum oyun dunyasinda no pain no gain anlayisinin gercek oldugu tek oyun sc dir .

yeter be , gençlere rep izleyin diye bunu aşılama, vakti zamanı var, kendileri keşfetsinler.

Ne bu böyle önsöz okuyup yemek yapmak gibi...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

replerin büyük faydasını gördüm kısayolları kullanmaya alıştım gibi buda hızımı oldukça etkiledi 5-6 maç kazandım başlarda hangi ırkı oynatacağıma karar verememiştim biraz inceledim önce terran denedim iyiydi ama ...geçtim protosa bana çok zor geldi onun hakkında rep izledmedim belki o yüzdendir sonra zerg dönemi başladı zaten kerriganin hastasiyim benşm için ayrı bi zevk oldu temelde 2 taktik örendim
1. zerg rus 1,46sn de ilk ünitemi çıkarıp rakip protossa dalıyom burda önemli olan adamın yerini bulabilmem bulursam gidiyo bulamazsam zaman kaybedersem ben patlıyom :P replerde süreleri karşılaştırdım zerg ilk ünitsini diğer ırklardan daha önce çıkarıyor gibi arada 15-20sn(belki 30) bi fark vardı izlediğim maçlarda zerg o sürede adamın işçileri patlatıp rakibi etkisiz hale getiriyor sonra arada biraz dahaa yolayıp işini bitiriyordu (tabi müttefiki yardıma gelirse top oluyo) rush yapmayanlarda ya asit (hy bilmem ne işte) püskürtenleri yada havayı kullanıyo o konularda daha gelişmem gerek :P
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu yeni ogrenmeye basladiysan protoss la uzun bir sure mesgul olmani oneririm . micro agirlikli bir irk . genel oyun becerileri arasinda ilk gelistirmen gereken micro . daha sonra micro-macro dengeli terran akabinde macro agirlikli zerg .

bunlarda kendine gore belirledigin bir seviyeye geldiginde artik tek bir irk uzerinde uzmanlasmaya calis .

su da var her irki tam anlamiyla tanimadan - unite vs degil oyun dinamikleri - hangisiyle daha verimli olacagini bilemezsin .
Sosyal ağlarda paylaş

su da var zerg un ilk unitesinin once degil sonra cikmasi lazim .

once cikiyorsa ekonomi yerlerde surunuyor demektir senin .

cabuk cikmasi bir avantaj ama bunu once saldirmak icin degil ekonomiyi oturtmak ve erken exp almak icin kullanmalisin . ilk cikan uniten zergling gibi osuruktan bir unite oyun basinda saldirmanin bir anlami yok cunku kolaylikla alt edilebilir bir saldiri olacaktir . chojja degilsen tabii .

not : ling osuruktan unite evet ama sayisi cogaldikca ise yarar hale gelir . cost/damage orani oyundaki en iyi unite .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 03 Ekim 2005 11:21 tarihinde demiş ki:
hadi len

bizim rep izleme imkanimiz yoktu kendimiz kesfettikte ne oldu .

en ideali gorup gordugunu yapmaya calismak . bu oyun en kisa yoldan boyle ogrenilir .

futbol maç tekrarların izleyerek futbol öğrenmeye çalışmaktan ne farkı var olm bunun ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

çünkü futbol fiziksel bi oyun öyle sırf izlenerek oynamaz ama starcraft zeka oyunu strateji oyunu gördüğün stratejileri aynen uygulayabilirsin huun a katılıyorum bende rep izlemek çok faydalı ama tabi oynaya oynaya oluyo yine de sırf izlemek yetmiyo[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Sosyal ağlarda paylaş

replayın getirisini red etmek cok sacma olur zaten, cok şey katıyor oyuncuya harıtanın ufak ayrıntıları 3 snede bulacağına 4 replayde buluyorsun bikez bu bile yeterli, ufak manevraları angı upgnın önce yapıldığını genel taktikleri kaşına cıkıcka oyuncunu aklındakinı okumak için bire birdir replayler.

Butun vaktinioynamaya değil bıraznı replay izlemeye harcamak yenı başlıyanlar için cok yararlı bi durum.

Hanı prolar bile bu işten elektirik faturalarını ödiyen insanlar bile replay izliyorsa enın kazanıcakların o replaylerden hele tecruben arttıkca oyunu okumaya başladıkca cok fazla olucaktır.

Başlardı sıkabilir replay izlemek senı ama emın ol bazen guzel macları ızlemek cok zevk veriyo ve cok şey kazandırıyor.

Kendı replaylerınıde ızle kazandıklarından cok kaybettıklerını sakla emın ol buna deyıcek.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...