StildraM Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 LÜTFEN EN KISA ZAMANDA NASIL LVL KASILIR BANA ANLATIN LÜTFEN!!!!!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 caps lock un yerini biliosan basıver[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StildraM Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hayır bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Telsim nasıl kolay level kasılır servisi 3131 e mesaj atın Anında En az hp li en çok exp veren yaratıklar cebinize gelsin... Biz buna Cep to Görürsen Selam Söyle diyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Turkcell icin olanıda varmı :D :D :D :D :D :D :D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 lol kimse yardim etmicekmi :) apos abi aposs noob char ac git gir bi aposa birkac saat de 40 +++ sinen az.Sonra yine aposs aposs aposs yada edit char alcaksin lvl65 500$ diye duydum :) bundan daha hizlida olmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StildraM Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sen önce konuşmasını ödrende gel terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 what ? ingilizcede ödrenelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: StildraM, 16 Ekim 2005 23:01 tarihinde demiş ki: sen önce konuşmasını ödrende gel terbiyesiz offffff.... budur.[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Essie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 senle bi gece kasalım pauahaha(: 90 yapım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: dominik, 16 Ekim 2005 22:45 tarihinde demiş ki: lol kimse yardim etmicekmi :) apos abi aposs noob char ac git gir bi aposa birkac saat de 40 +++ sinen az.Sonra yine aposs aposs aposs yada edit char alcaksin lvl65 500$ diye duydum :) bundan daha hizlida olmaz heralde :) 65 char edit mi oluyo 70 üstü olsa edit diyecem ama[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :20k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ya harbi o konuda bi bilginiz varsa sevinirim ..diezde bi arkvarda lvl65 warrior edit oldugunu biliyorumda ..500$ falan dediler onun icin soledin .. bi bilginiz varsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yoq lvl 60 char 1100$a geliyor edit bir siteden satılıyor :)[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar