Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 noluyo bu oyuna yaw sadece türkler diil herkes kopuyo tam bg0dayım düşmanı gördüm bana doru geliyo (stealth modundayım)sonra mavi ekranı gördüm... alala başka bişeyi 16la indiriyorum ve herkes kopuyo yani sorun bizde diil... bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi doktor iyileşicekmi? ortalama ne kadar bi sürede? bununla ilgili başlık açıldıysa sorry...[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Kadıköy (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute_X Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Walla gittim kablo netle yüz yüze konuştum yüzleri kalmamıştı desem yetermi sana.[hline]Kutsal Bakirenin Koruyucusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 yaw bu kadar olmaz artık oyuna girdiğimden beri 6 kere koptum oyunda 15 saniye durmadı abartmıyorum[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Kadıköy (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 gratz! :D ben hala 19um bg0da healer okluyorum[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Kadıköy (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute_X Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Uyuz olmaya başladım bu lag olaylarına![hline]the... the only... the only one... the only one that... the only one that rules... the only one that rules your... the only one that rules your ass... the only one that rules your ass is... --B----i----z----z----y----B----o----N---e-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Ne lagı yaw bir kere ld olmadım vede laga girmedim bu sabah +dial upım!(ex modem)[hline] Never was and never will be.. "r"leri yuvarlayarak(ruslar gibi) Run Boo Run! diye bağırın ben o sesi duyarım:) BG'ye saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 nası lag yok ya göçtüm ben bugün arkadaşımla aynı lvla gelcektim gezicektik of of[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Kadıköy (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Dialupda sorun yok bende sorunsuz oynuyorum.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 nerf infils![hline]Leathas Level 42 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ben ve arkadaşımda dün gece saat 4 civarlarında lost yemeye başladık 2mizde 2-3 kez üst üste lost yiyince çıktık...[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Her saridan sonra downtime olarak ld-relog yapiyorum, muthis bisey canim. Allah belasini versin insallah butun Telekom yetkililerinin, butun param haram zikkim olsun.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 mag mell den druim ligene gidene kadar 2,druim ligenden darkness falls da lilispawnlara gidene kadar 2 kere ld yedim toplam 4 pft $imdi oyuna girincede bi troll tepeler hemen[hline]Leathas Level 42 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ttnet gene yaptı yacpagını oynanmıo 2 gundur[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute_X Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Abi okumuyorsunuz gibime geldi ttnet veya dial up sorunsuz soun kablo nette anadolu yakasında avrupayı yani ultrayi bilmiyorum ama avrupa sux şuan.[hline]the... the only... the only one... the only one that... the only one that rules... the only one that rules your... the only one that rules your ass... the only one that rules your ass is... --B----i----z----z----y----B----o----N---e-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 sırf istanbulda yokki bu sorun ben antalyadayım ve günde max 1 lost oluyordum eskiden artık max die bi değer belirlemiyorum bile...[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute_X Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Dediğim gibi yaka sorunu.[hline]the... the only... the only one... the only one that... the only one that rules... the only one that rules your... the only one that rules your ass... the only one that rules your ass is... --B----i----z----z----y----B----o----N---e-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 istanbulda anadolu yakasında suxtı şimdi düzgün ,kopmuyo... yannız bu adamlar 2 katına çıkardık falan diye yazıyolardı ya öyle bişeye hiç rastlamadım[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Kadıköy (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 olamaz ya bu interneti böyle yapan adama oturduğum apartman ***sin (13 kat)[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Kadıköy (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ttnetin cable wireless çıkışları herhaLde pipi olmuş durumda aLLa beLazInI vere ya deLi ettiLer giriLmiyor oynanmiyor 2haftada 50 yapcaz diye kasiyorduk oyun oynayamiyoruz laneth olsun....... allaa belanı vere titinet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Cable wireless nasil oluyor? Kablo kablosuz?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 TTnetin yurtdışı çıkışLarInIn istatistikLerinin gosteriLdigi sayfaa da görebiLirsin....oLdukça modern aca 1gbit e yakin ve türkiye deki biLdigim kadarıyLa daha geLişmiş cable adsl vbvb bagLaantıLarı kaLddırmaya caLısan ama sıçan bişi. aLLaaa beLanı versin titinet. /IcedGuardian (SoulReavers) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ahaha 4-5 saatir dakka basi ld yiyorum mueheh[hline]Chelir Level 41 Cleric Turani Level 11 İnfiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ping 193.252.123.33 -t yaz sen görürsün 2-3 dkde bir timed out yiorsun oyun dişinda bu rezillik hiçbiryerde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bu kadar olmaz. niye ben türkiyede doğdumki... telekom bunu gerektiğindende daha ağır ödiceksin...[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 guya accti actirttik pi$man oldum,hale bak[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar