Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cabal Online

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Oyun zaten lvl 50 ve sonrası renklenmeye başlıyor. O lvl e ulaşmanız ise max 1 haftanızı alır.
Lvl 95 de ırk seçerek karşı ırka istediğiniz yerde saldırabilirsiniz.
Astral board ve Astral bike diye iki tane araç var. Bunları kullanarak istediğiniz yere rahatça ulaşabilirsiniz. Ama Drop ratesi oldukça düşük.

Skill rank sistemi var bu oyunda, normal lvl den çok daha önemlidir. Çünkü yeni skill alabilmeniz için o ranka ulaşmanız gerek.

lvl kasarken sıkılmazsınız çünkü yapabileceğiniz zilyon tane görev var.

Combo sitemi var bu sayede çok daha hızlı ve güclü vuruşlar yapabiliyoruz.

Craft sistemi ile kendi eşyalarınızı üretip satabilirsiniz.

Ben Mars serverındayım, genelde boş olursa 5. kanalda olurum. Nick "Jadel" a.master wizard.
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük küçük harf farklarına dikkat ettiysen ve olmuyorsa yine valla hiç böyle bir sorun duymadım. Zira siteden login olabiliorsan oyunada girebilmen gerekiyor. Çünkü eski acc lerin hepsi tekrar aktif hale geldi.

Karakterin yüksel lvl se istersen bir mail at sor. 40-50 altı bir şeyse bence yeniden aç hiç kasma.
Sosyal ağlarda paylaş

Hikaye anlatmak için bokunu çıkarmışlar. 20 dakika içinde 5-6 kere gate'lerden geçmem gerekti. O ona gönderiyor bu buna gönderiyor, görev veren diğer dünyalardan birinde veriyor, git tamamla diyor. Gıcık kaptım resmen dün gece oyundan.

Zaten bilgisayarım yavaş + warp gate'e girmek kimi zaman çok ama çok uzun sürüyor (sunucularından kaynaklı sanırım). Çok can sıkıcı bi hal aldı işin aslı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hikaye anlatmak için bokunu çıkarmışlar. 20 dakika içinde 5-6 kere gate'lerden geçmem gerekti. O ona gönderiyor bu buna gönderiyor, görev veren diğer dünyalardan birinde veriyor, git tamamla diyor. Gıcık kaptım resmen dün gece oyundan.

Zaten bilgisayarım yavaş + warp gate'e girmek kimi zaman çok ama çok uzun sürüyor (sunucularından kaynaklı sanırım). Çok can sıkıcı bi hal aldı işin aslı.

sanırım olay sadece senin bilgisayarının yavaşlığından ben sorunsuzca ve hızlı bir biçimde oynuyorum. görevleri tek tek değilde toplu alıp bitiriyorum çoğu zaman görevlerin birkaçı aynı yerde olabiliyor hatta aynı yaratığı kes bile diyebiliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuç olarak gate'lerden geçtiğinizde kasılıyor makine ve kimi görevleri aynı anda alamıyorsunuz. Dün 3 tanesini tek tek yapmak zorunda kaldım. Bir de hadi daha öğrenirken her NPC bir şeyler anlatıyordu şu şöyle bu böyle diye de novice level'ları geçtikten sonra da NPC'ler birbirine gönderip duruyor. Görev falan yok ortada hikayeyi okuyorsun. Officer Insructer'a, Instructer Core Alchemist'e, Core Alchemist Port Manager'a, Port Manager, Weapon Shopkeeper'a sonra hepsi Officer'a : p

Dön babam dön oluyor ki sürekli olduğunda çok can sıkıyor. Zevk falan alamıyorum ben oyundan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...