Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Oyun zaten lvl 50 ve sonrası renklenmeye başlıyor. O lvl e ulaşmanız ise max 1 haftanızı alır. Lvl 95 de ırk seçerek karşı ırka istediğiniz yerde saldırabilirsiniz. Astral board ve Astral bike diye iki tane araç var. Bunları kullanarak istediğiniz yere rahatça ulaşabilirsiniz. Ama Drop ratesi oldukça düşük. Skill rank sistemi var bu oyunda, normal lvl den çok daha önemlidir. Çünkü yeni skill alabilmeniz için o ranka ulaşmanız gerek. lvl kasarken sıkılmazsınız çünkü yapabileceğiniz zilyon tane görev var. Combo sitemi var bu sayede çok daha hızlı ve güclü vuruşlar yapabiliyoruz. Craft sistemi ile kendi eşyalarınızı üretip satabilirsiniz. Ben Mars serverındayım, genelde boş olursa 5. kanalda olurum. Nick "Jadel" a.master wizard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 3 kb ile update etmek nedir ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Oyuna giremiyorum. Eski üyeliğim vardı, onu kullanarak girmeyi denedim fakat giremiyorum. Ödeme için de "Closed for Maintenance" diyor. Ne zaman bitecek bu bakım bilen eden var mı acep ? Ya da nasıl girebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Hımm, Bende en son geçen yazki OB de girmiştim. O üyeliğim ve üzerimdeki her şeyle 20 sinde tekrar oyuna girebildim. Şuan OB olduğu için premium, item mall aktif değil. Sen siteye login olabiliyorsun ama oyunamı giremiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Evet, aynen öyle oluyor. Verdiğim login bilgileri için yanlış diyor. Doğru olduğuna eminim diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Büyük küçük harf farklarına dikkat ettiysen ve olmuyorsa yine valla hiç böyle bir sorun duymadım. Zira siteden login olabiliorsan oyunada girebilmen gerekiyor. Çünkü eski acc lerin hepsi tekrar aktif hale geldi. Karakterin yüksel lvl se istersen bir mail at sor. 40-50 altı bir şeyse bence yeniden aç hiç kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Sadece bende olan bir sorun sanırım. Mail attım, umarım hallederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 tam bir dandik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ob bitince karakterler silincekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 oyuna bile giremiyorum ki ya adımı şifremi yazıyorum connect diyorum connet the server dolarken bişeyler diyor ama okuyamıyorum hemen gelip gidiyor anlamadım hep böyleyse hic ugrasmayım sileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 OB bitti bu gün. Şuan serverler 3 saatlik bakıma alındı. 4-5 gibi açılacak tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 boş heycan yapmışım ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 @flameoffear: beta da 1 ay geceli gunduzlu oynayarak o sonuca varmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Betada ben de geceli gündüzlü bir ay oynadım. Onun üzerinden bir sene geçti şuan baya bir gelişme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Free2Play olarak baya güzel bi oyun bence bende bugün başladım gayet hoş KakashiKun Mars serverideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 orta bir oyun ama diğer bedava oyunlara göre güzel sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 benide sardı diyebilirim eğlencesine arada girip bir iki quest yapıp çıkıyorum bünyeye iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 abarmadan, 2-3 level alıp çıkmak gayet yeterli geliyor insana. Tabi 2-3 level'ı başlar için söylüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Hikaye anlatmak için bokunu çıkarmışlar. 20 dakika içinde 5-6 kere gate'lerden geçmem gerekti. O ona gönderiyor bu buna gönderiyor, görev veren diğer dünyalardan birinde veriyor, git tamamla diyor. Gıcık kaptım resmen dün gece oyundan. Zaten bilgisayarım yavaş + warp gate'e girmek kimi zaman çok ama çok uzun sürüyor (sunucularından kaynaklı sanırım). Çok can sıkıcı bi hal aldı işin aslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 said: Hikaye anlatmak için bokunu çıkarmışlar. 20 dakika içinde 5-6 kere gate'lerden geçmem gerekti. O ona gönderiyor bu buna gönderiyor, görev veren diğer dünyalardan birinde veriyor, git tamamla diyor. Gıcık kaptım resmen dün gece oyundan. Zaten bilgisayarım yavaş + warp gate'e girmek kimi zaman çok ama çok uzun sürüyor (sunucularından kaynaklı sanırım). Çok can sıkıcı bi hal aldı işin aslı. sanırım olay sadece senin bilgisayarının yavaşlığından ben sorunsuzca ve hızlı bir biçimde oynuyorum. görevleri tek tek değilde toplu alıp bitiriyorum çoğu zaman görevlerin birkaçı aynı yerde olabiliyor hatta aynı yaratığı kes bile diyebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Sonuç olarak gate'lerden geçtiğinizde kasılıyor makine ve kimi görevleri aynı anda alamıyorsunuz. Dün 3 tanesini tek tek yapmak zorunda kaldım. Bir de hadi daha öğrenirken her NPC bir şeyler anlatıyordu şu şöyle bu böyle diye de novice level'ları geçtikten sonra da NPC'ler birbirine gönderip duruyor. Görev falan yok ortada hikayeyi okuyorsun. Officer Insructer'a, Instructer Core Alchemist'e, Core Alchemist Port Manager'a, Port Manager, Weapon Shopkeeper'a sonra hepsi Officer'a : p Dön babam dön oluyor ki sürekli olduğunda çok can sıkıyor. Zevk falan alamıyorum ben oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 MArstaki arkadaşlar Eklerse sevinirim nick "Jadel" Şimdi wap gatelerde benim makina hiç kasmıyor. Oradan oraya yürümek zor değil, bazen sinir etsede o questlerle alacağın xp ve para çokkk önemli. Skill kasmayı bıraktım bende premium alana kadar g. master olacağım diye imanım gevredi.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Daha önce Mercury'de başlamıştım, oradan devam ettim. Karakter adı zpnd. Evet güzel XP geliyor da baydı işte. Sinirlenip kapadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 skill nasıl kasıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 skill kullandıkça geliyor. paralı üyelik alırsan dummylerde skilli belli bir seviyeye kadar rahatça kasabilirsin bence level atlamaktan çok daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar