Cr0w292 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 YA NOLURSUNUZ YARDIM EDİN.SİMDİYE KADAR SÖYLENMİŞ OLAN BÜTÜN YÖNTEMLERİ DENEDİM FAKAT HİÇBİ SONUÇ ALAMADIM.NE YAPMAM LAZIM İNVALİD DATA TABLES HATASI WERİO SONRA KAPANIO OYUN :( LÜTFEN YARDIM EDİN. BİDE MÜMKÜNSE BİRİ JAPKO YA NASIL ÜYE OLABİLECEGİMİ SÖYLEYEBİLİRMİ? WERDİGİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.ŞİMDİDEN TŞKRLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bir büyük harf yazma 2 orjinal sitenin sonuna jp koy o zman üyelik yerini bulabilirsin[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 0 Site full japonca nasıl bulmamı tahmin ediosun?_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 JapKO artık üyeliği paralı yaptı. Ver parayı al id yi şeklinde. O yüzden üye olamayabilirsin. Diyeceksin alan nasıl almış? Parasızken almış...[signature][hline]SUBZERO / JapKO / |n||L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 tüh yaw warmı gerçekten öyle bişi :( eger öyleyse cok kötü olur.usko da oynayamıom bari japko da oynuon diodum oda paralı mı cıktı :( ugrasamam onla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 farklı dillerdeki siteleri inglizceye çevirmek için tıkla[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar