nerkek Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Arkadaşlar benim yine bir sorunum war. Maleya serverinde oynuyorum ve dün El Orad Casttleden Moradona geçmek istedim. Tp olmadı daha doğrusu lag gibim bir şeyler oldu. Sonuçta bende exit butonunu kullanmak zorunda kaldım.Daha sonra tekrar girmek istediğimde ise "This accunt is currenntly in use Would you like to disconnect the " diye bir uyarı ile karşılaşıyorum ve bir gündür oyuna giremeiyorum. Bunun neticesinde kardeşimin hesabından biraz ouynayalım dedim ve teleportu kullanmaya kalkığımda yine aynı hlt oldu. Şu anda ikisine de giremiyorum. Buna bir ilaç bienininz warsa bir el atsın . Gerçekten çok makbule geçecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerkek Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 gerçek server asıl malezya da işte adam olmadığından gidipte oynanmaz[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 eğer dc edemiyorsan http://koforum.e-games.com.my/?f=19&m=332894 buraya bi mesaj at.[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadLy_TurK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Beyler bu usko daki sorun için bi çare yokmu ya Ne zaman dc olsam bu hatayı verior ve 3-4 saat oyuna giremiorum. Şimdi yine aynı var ve gıcık olmuş durumdayım 3 saattir giremiorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 uzun aradan sonra deimos a tekrar bi girdim ve anladım ki myko daki ortam rox.. human elemanın biri slm verdi nasılsın falan die n00bz dan bahsetti falan biraz konuştuk yani uskoya giresim gelmiyor şu anda[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar