Goering Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Sendit.com'dan sipariş vermek istemedim, hem ben ucuza sahip olayım; hem de elinden çıkarmak isteyenler mutlu olsun dedim... havale, eft, elden... kutulu, kutusuz... her türlü teklife açığım... edit: Istanbul (Taksim, Beşiktaş, Levent, Florya, Sarıyer) => buralar arasında gidip geliyorum. [Bu mesaj Goering tarafından 11 Ekim 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bende var GW acc si içinde lvl 20E/mo war saglam chardır sadece acc satıorum 45ytl istersen[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 arkadaşla kontakt kurmaya çalıştım hala tekliflere açığım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 kontakt kurmana karsılıgımı verdm bende :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 istersen bende satıorm 40 milyona (rekabet amaçlı diil sakın öyle anlamayın baştan 40 demiştim ondan)...acc i pek kullanmadım internetten cd key aldım downloadla oynadım...40 milyona cd keyi satabilirim seni istanbul küçükyalıda oturuorm (anadolu yakası) hani güvenemessen görüşebiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 70 milyon box cd md herşey var nezih kitabevi kadikoy versiyonunda..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 alışveriş'i sadlover ile yaptım eft ile hallettik gayet sorunsuz bir şekilde teşekkürler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar