kuzu88 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 geçen gun başvurdum bi ton belge imzaladım ama bana ne bir belge nede kullanıcı adı şifre vermediler bi terslikmi var yoksa prosedürmü böyle ???
tunch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 şifreni sen başvururken belirledin zaten[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
kuzu88 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 annem başvurmuş ama hiç bişy vermediler peki adsl modemle hemen girebilirmiyim ???
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 heralde nereyi imzaladıgına baktın dimi :?[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping.
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 modemi bağladıktan sonra modemin sayfasına gircen orda kulnıcı adı ve şfre bölümü var onları da girdinmi modemi aç kapa. açtınmı otomatik olarak bağlan tı kurması gerekiyo tabi modemi ne göre ayarı değişebilir ama genel olarak böyle hadi sana kolay gelsin :D[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping.
kuzu88 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 adamlar daha gelmedi :) geldikden sonramı yapayım gelmeden once deyapsam olurmu
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 2 adet belge vermeleri lazım kullanıcı bilgileri ile ilgili. O belgeleri kanıt olarak kullanıyorsun zaten.Bir işlem yapacağında onlar isteniyor genellikle[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog [Bu mesaj Masteis tarafından 16 Ekim 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben 2003 kışında aldım bizde mesela kullanıcı adı hat nonun ilk iki rakamı haric olan kısmı @ttnet, şifrede telefon numarasıydı. Halen aynı şekilde olabilir sanırım.
Öne çıkan mesajlar