DiABoLiK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Bu konu doğrumu burada yayınlanmış yerini bulamadım bir ingilizce metin türkçeleştirilmiş. Yardım edebilirmisiniz biri yok olmaz öyle şey diyo gözüne sokacağım o metni ve tercümesini yayınlarmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 o metni buraya yazsan yada link versen daha kolay olurdu[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 öyle bişey yok arada gm ler kontrol gezisine çıkıyo oyunda yakalarlarsa banlıyolar yada nova skillerini felan kaldırıyolar ama oda bitti artık regeditten yapılan basit bi hack ti o (bu oyunda öyle basit bi hata olcaanı sanmıyordum:D) artık düzelttiler şimdi sadece bug ı yapıp saveleyenler kullanıyo onu ama oda bitti onlarda tek tek temizleniyo...[signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gm DEDİ zaten sitede 1 kaç hafta önce o bug ı yapanlardan 300 milyon ex gidecek novası filan olsun olmasın o bugı kullananlar lvl düşmeye hazırlansın :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 3novayla alakası yok skill bug kullananların tamamı banlanıo çoğu kişi sword dancing spike supernova frostnova static nova 1500 buff gibi skilleri bug olarak kullandı hepsi banlanıo ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ohhh ben ares te kullanmıştım ama lvl 31 bişey olmaz :D[signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ben hala skill bug kullananlar görüorum etfarta hatta bu gün eslantta bi mage gördüm 60we 45 skillerinin hepsi açıktı aoe golem yapmaya çalışıodu.[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: zzz, 14 Ekim 2005 20:09 tarihinde demiş ki: 3novayla alakası yok skill bug kullananların tamamı banlanıo çoğu kişi sword dancing spike supernova frostnova static nova 1500 buff gibi skilleri bug olarak kullandı hepsi banlanıo ... banlanıyo + 300 milyon exleri gidiyo sanırım ORJİNAL sitede kol admin yayınladı bi ara bulup yollarım[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 14 Ekim 2005 20:13 tarihinde demiş ki: ben hala skill bug kullananlar görüorum etfarta hatta bu gün eslantta bi mage gördüm 60we 45 skillerinin hepsi açıktı aoe golem yapmaya çalışıodu. sıra sıra geliyo aresten balandı mesala :d[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 14 Ekim 2005 20:13 tarihinde demiş ki: ben hala skill bug kullananlar görüorum etfarta hatta bu gün eslantta bi mage gördüm 60we 45 skillerinin hepsi açıktı aoe golem yapmaya çalışıodu. o tipler aoe diil stone golem i solo yapamıo 3nova fln war ama dmg weremio[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bi boq olmuyo arkadslar hala oynuyo tkr tkr[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: PiNg, 14 Ekim 2005 20:16 tarihinde demiş ki: bi boq olmuyo arkadslar hala oynuyo tkr tkr Canım hangi serverdasın sen[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: zzz, 14 Ekim 2005 20:14 tarihinde demiş ki: said: Miqrop_AmidoN, 14 Ekim 2005 20:13 tarihinde demiş ki: ben hala skill bug kullananlar görüorum etfarta hatta bu gün eslantta bi mage gördüm 60we 45 skillerinin hepsi açıktı aoe golem yapmaya çalışıodu. o tipler aoe diil stone golem i solo yapamıo 3nova fln war ama dmg weremio +1 3 novasıda 5 kuruş etmez onların sadece manalarını yiyor :D sadece static durduruyor frost novada yawaşlatıyor okadar ama damageleri çook az buffsuzken 3 nova gelse tık demez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Aware3___, 14 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: said: zzz, 14 Ekim 2005 20:14 tarihinde demiş ki: said: Miqrop_AmidoN, 14 Ekim 2005 20:13 tarihinde demiş ki: ben hala skill bug kullananlar görüorum etfarta hatta bu gün eslantta bi mage gördüm 60we 45 skillerinin hepsi açıktı aoe golem yapmaya çalışıodu. o tipler aoe diil stone golem i solo yapamıo 3nova fln war ama dmg weremio +1 3 novasıda 5 kuruş etmez onların sadece manalarını yiyor :D sadece static durduruyor frost novada yawaşlatıyor okadar ama damageleri çook az buffsuzken 3 nova gelse tık demez :D o diil 3nova ilk novadan sonra 2saat mananın dolmasını bekler :D hele bide int e wermemişse :-)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 magelerde bi b.q a yaramıo ama priestlerde süper oluyo walla 30 10 4 taş rrezz parasite massive party heal torment ohooooo daha sayıyımmı 1500 300 neler neler skill koymaya yerin kalmaz heralde. F1 F2 F3 F4..F12 e kadar yaparsın :Ppp hatta bi F de sen açarsın F13 e bile koyarsın[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN mesleği : hiıl wermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kafama 2 nova düştü hala 100 health ım vardı (benim max hp 500 küsur) zuhahahahha:D:D:D:D:D[signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 14 Ekim 2005 20:20 tarihinde demiş ki: magelerde bi b.q a yaramıo ama priestlerde süper oluyo walla 30 10 4 taş rrezz parasite massive party heal torment ohooooo daha sayıyımmı 1500 300 neler neler skill koymaya yerin kalmaz heralde. F1 F2 F3 F4..F12 e kadar yaparsın :Ppp hatta bi F de sen açarsın F13 e bile koyarsın party healle ztn mana 0 :p soul harca harca batarsın buff ac cure heal derken :p[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: zzz, 14 Ekim 2005 20:21 tarihinde demiş ki: said: Miqrop_AmidoN, 14 Ekim 2005 20:20 tarihinde demiş ki: magelerde bi b.q a yaramıo ama priestlerde süper oluyo walla 30 10 4 taş rrezz parasite massive party heal torment ohooooo daha sayıyımmı 1500 300 neler neler skill koymaya yerin kalmaz heralde. F1 F2 F3 F4..F12 e kadar yaparsın :Ppp hatta bi F de sen açarsın F13 e bile koyarsın ya tmm yapsınlar bakalım arenaya gidiyom adam nova atıyo 57 54 skilini atamıyo üstelik 30 dk sonra doluyo manası öle bi nova daha atıyo nca 50 vuruyo o bile deil ama neyse party healle ztn mana 0 :p soul harca harca batarsın buff ac cure heal derken :p [signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 dün gece sabaha karşı dark lunar savaşı vardı 30-50 arası savaşta tek yatma sebebim novalardı yuh diyorum sadece GM ler uyuyormu nasıl göz yumuyorlar onca novaya anlamıyorum öyleki adamlar bizim hapisaneye gelip çıkmadan yatıyorlardı bu işin cılkını çıkardılar artık GM ler hikaye artık inanmıyorum ben bunların bu olaylara müdehale ettiklerine[signature][hline]nm:R0AD_RuNNeR lvl:5X cln:pro-soft NP:+-100 Nation:El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: NAYTONLAYN, 14 Ekim 2005 21:32 tarihinde demiş ki: dün gece sabaha karşı dark lunar savaşı vardı 30-50 arası savaşta tek yatma sebebim novalardı yuh diyorum sadece GM ler uyuyormu nasıl göz yumuyorlar onca novaya anlamıyorum öyleki adamlar bizim hapisaneye gelip çıkmadan yatıyorlardı bu işin cılkını çıkardılar artık GM ler hikaye artık inanmıyorum ben bunların bu olaylara müdehale ettiklerine 1500buff atanlar spike wuranlar novalar ne ararsan war (bu arada nick sux)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morgoth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 beyler bana static ve frostun orc sıfrelerını versenızya :DDDDDDDDDDDDD beklıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: morgoth, 14 Ekim 2005 21:36 tarihinde demiş ki: beyler bana static ve frostun orc sıfrelerını versenızya :DDDDDDDDDDDDD beklıyorum.... verem dur bi bölümde arkadaşlar yazmışta ya neydi dur az arıom.. he buldum ... skiller[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCAVENGER Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hakkaten bu konuya kokten bi çözüm lasım czde adamın bana novayla 150 damage vurması falan beni gulmekten komaya sokuyo :P bi de 7 7 can goturuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 eziikkk ezikktiirr kardeşimm 31 lvl adam 3 nova atıyo kobolt u öldüremiyo tek novayla içine ederim öle novanın :)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :17k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 arkadaşlar adamlar lwl yükseltiyomuş şifreyle ve ban yamiyolarmış bu nasıl oluya bi bilgisi olan yazsın lütfen [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar