TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 1 günde sadece 3 bin pot harcıyorum :S[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hazır potlar var bakkalda 3kx7k hesapla :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: maelstrom, 14 Ekim 2005 22:13 tarihinde demiş ki: hazır potlar var bakkalda 3kx7k hesapla :) tuh talk neden akıl edemedin bak bakkalda varmış bakkal hasan a sölede cıragıyla bi 30 k pot yollasın parası neyse ben vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 çok yardımcı oldunuz walla :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: yalaninizi, 14 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki: said: maelstrom, 14 Ekim 2005 22:13 tarihinde demiş ki: hazır potlar var bakkalda 3kx7k hesapla :) tuh talk neden akıl edemedin bak bakkalda varmış bakkal hasan a sölede cıragıyla bi 30 k pot yollasın parası neyse ben vercem tüh akıl edememişim... :([signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yawaş yawaş öğrencen işte ^^[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 sen de bildiğinden sordun?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 senin kadar bilmiodur en azından bakkalda satıldıgını bilmiomuş bak ögrendigi ii oldu bu arada onu ögrenmek istememiş konuyu dagıtma healerler ne zmn yapmaya baslacak demiş^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 =) polemik yaratmayın alla alla =)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 1 milyon pot?? :-O[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 valla bende bekliom lvl 66 yım 1440 lık 70 de yapılıor kassammı acaba? charıda satıoz ama hala lvl kasıoz ne iş anlamadım ... manyadımmı neeee...[signature][hline]MYKO:LooK_BacK(61) ares:LadyBlood(58) diez:BigBeaR(59) ixigenon:LooK_BacK(58)-SinnerS(68)-WhoWillDie(61)-DieForU(61) Beramus:HollyDancer(60)dumi(66) OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 lvl 66-70 long long journey.... Ama ben 66 charımı satmazdım, tabii senin kararın...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 daha belli deil ne zmn yapılacağı potların bizde beklioruz.[signature][hline]Annem+babam=Ders çalış layn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Pot sayacını bir kontrol ettirmeni tavsiye derim[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar