tipitip Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 thunderbird ne derece gerekli? ilk setup. tan sonra yüklerken,virüs içerebilir dedi.korktum yaa durdurdum.kaş yaqparken göz çıkarmayım.[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ya plssss[signature][hline]never gıve up from the love worth to love,the lıfe worth to lıve,the friend worth to friendship,don't bother them who make u sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 thunderbird outlook express .. mail okumaya yarıyor(yoksa ben mi yanlış biliyorum) hiç gereği yok yani.. sadece ateşli tilkiyi al.. çok ateşli zaten kendisi.. ps:onceki sayfadaki link bende çalışıyor.1.5 beta kurulu bende.ondan olabilir..[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yani bi prgram cıkmış (ya da ben yeni duydum) firetuen diye bişe. firefox u sizin bilgisayarınıza ve internet baglantınızıa göre ayar cekiyo.. ben su an memnunum.. burdan indirebilirsiniz [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 10:04 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 okuyun arkadaslar eski hızlandırma yontemi deil bu..konu baslıgını goruce bende var zaten diyenler cok olmustur :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 fasterfox eklentisinden bir farkı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 evet fasterfox tan daha fazla ayar cekiyor..eklenti degil hem bu..program.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 eklentiyi indirdim kurdum, turbo yükleme olayı süper olduu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 2 gündür araştırayım dedim yeni gelişmeler var mı firefoxu hızlandırma konusunda.. şunu buldum: http://kb.mozillazine.org/Category:Tweaking_preferences ayarlar bayağı işe yaradı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 firetune 4ever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ben de firetune kullanıyorum da, firetune un yapmadığı ayarlar da varmış okuduklarıma göre.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 öeh. 90 iidir 90 yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 neyi 90 yapalım?? maxrequest i mi?* 1-8 arasında bi değer alıyomuş.. hani bizim zamanında 30 yaptıgımız deger var ya, gereksiz bi olaymış yani. max 8 oluyomuş o heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 60 yaptım çıldırdı lol iiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bunun bi downside ı falan yok dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ya abi max 8 oluyo, oraya 60 yazsan da değişen bişe olmuyo diyoz :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Firefox/2.0.0.6 için geçerli mi bunlar ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 evet geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 çok yararlı http://www.pcnedir.com/internet/firefox-hizlandirma-ayarlari/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Oha falan oldum.Şaka falan değil acayip hızlandı.Sayfalar 2 sn sürmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 http://www.tweakguides.com a girin. orda bayagı bi detaylı ayarlar var. o kadar kasmak istemeyenlere de http://www.firetune.com var. otomatik ayarı cekiyor kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar