Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Arkadaşlar Kablolu Yayın Şebekesi'nin güzide kanalı MTV'nin beğenilerimize sunduğu, eğlence ve heyecan dolu, sinir yatıştırıcı güzel programı Jackass'in hangi zamanlarda yayınlandığını bildiren bir bilgi arz ederseniz pek bahtiyar olurum. Saygılarımla. E şimdi niye böyle bir üslup kullandım bilmiorum, birden geliverdi işte aklıma. Kusura bakmayın arada böyle aksıyo kafa. Neyse bilen varsa söylerse çok sevinirim.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Cuma veya CTS 11.00de olması lazım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Cuma 22.30 galiba saatten cok emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 cuma 22.30 da eminim saatten günden[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 bi tavsiyede benden;jackass movie cıktı piyasaya kadiköy reksin sokagında orta dunya var orda var bulabilrsen dukkanın yerini..[hline]aente is alone on this way.. aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Kesinlikle Jackass The Movie herkese tavsiye ederim. Günlerce konuştuk, koptuk, gene konuştuk bi daha koptuk. Yavru timsaha meme ucu ısırtmak nasıl bir fikirdir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 höt anlatmayın anlatınca zevki kaçıyo :P jackass the movie izlenmeli bencede 1 saat 15 dakika kadar bir süre gülmekten kendinizden geçiyosunuz öyle böyle değil :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 jackass movieyi kazaadan bulabilir miyiz acep?[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ben kazaa dan 800 mb lik kötü kaliteli(mpeg) bi tane çektim, kablo yu ilk aldığımda gaza gelmiştim :) divx i de var ama sanırsam[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 bi de i bet you can mi ne öle mi program varmış para karşılığında psikopatlıklar yapıyomuş şebek oluyomuş millet onun yayın saatini bilen varsa yazabilir mi[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 o da persembe 22.30 olması lazım ama 22 de olabilir[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 i bet u will daha erken galiba ya[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hexagon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Cuma 22.30 degilse 11.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar