Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jackass Ne Zamanlari Yayinlaniyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Kablolu Yayın Şebekesi'nin güzide kanalı MTV'nin beğenilerimize sunduğu, eğlence ve heyecan dolu, sinir yatıştırıcı güzel programı Jackass'in hangi zamanlarda yayınlandığını bildiren bir bilgi arz ederseniz pek bahtiyar olurum. Saygılarımla.

E şimdi niye böyle bir üslup kullandım bilmiorum, birden geliverdi işte aklıma. Kusura bakmayın arada böyle aksıyo kafa. Neyse bilen varsa söylerse çok sevinirim.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Mesaj tarihi:
bi tavsiyede benden;jackass movie cıktı piyasaya kadiköy reksin sokagında orta dunya var orda var bulabilrsen dukkanın yerini..[hline]aente is alone on this way..
aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist
mycq:110299655
Mesaj tarihi:
höt anlatmayın anlatınca zevki kaçıyo :P jackass the movie izlenmeli bencede 1 saat 15 dakika kadar bir süre gülmekten kendinizden geçiyosunuz öyle böyle değil :P[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
jackass movieyi kazaadan bulabilir miyiz acep?[hline]a.k.a LaResistance!

Let me ask you one question
Is your money that good
Will it buy you forgivness
Do you think that it could
I think you will find
When your death takes its toll
All the money you made
Will never buy back your soul
Mesaj tarihi:
ben kazaa dan 800 mb lik kötü kaliteli(mpeg) bi tane çektim, kablo yu ilk aldığımda gaza gelmiştim :) divx i de var ama sanırsam[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
bi de i bet you can mi ne öle mi program varmış para karşılığında psikopatlıklar yapıyomuş şebek oluyomuş millet
onun yayın saatini bilen varsa yazabilir mi[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Mesaj tarihi:
o da persembe 22.30 olması lazım ama 22 de olabilir[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
  • Yeni Oluştur...