honordalsword Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Arkadaşlar +8 item yakmadan nasıl yapabilirim areste?Dupesiz...Burda millet +8 hatta +9 itemler satıo yapan nasıl yapıyor...Dupe mi yoksa her kişi yapablir mi? Arese yeni geçtim ve bir wizard staffı yakıyım derken +7 oldu ve spear ımı +4 e bir türlü basamadım.3 4 tane +7 staff ım oldu onları satmak lan uğraşıyorum...Millet +8 chitin satıyor nasıl yaptılar??Staffları +7 den +8 e bassam bende mi patlar yoksa olur mu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 aga ben yaptım ama 20m harcadım alcaksın o itemden bi 20-30 tane hepsini deniceksin kıra kıra yapçan yada trina mı ne ööl ebişey var yanına ondan koycan ama gene kırılabiliyo[signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 low class ıtemler harıc genelde dupe oluyor. eger yakmadan yapma yontemı olsaydı veya herkes bılseydı o zamn o zam n bukar phalı olmazdı yanı herseyın bır dengesı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ewt katılıyorum ark a:D[signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 low class itemleri +7 ye kadar getirmek çok kolay ama chitini bir türlü +4 yapamıyorum[signature][hline]SERVER:XİG>>>>>>>>>>>>XİG NAME:GOLD_GANDALF>>>>KADİRİNATOR LVL:58>>>>>>>>60(SATILDI) CLAN:I NEED CLAN :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben chitinleri +3 yapamıyorum be :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben armourlara upg yapmıyom sadece bonus ekledim şimdiye kadar ama benim ballı bi ark var (balının sebebini bilmiom) paso her5 silahtan 2 sini +7 yapıyo ne baldır bu anlamadım????? sadece upg. scrolle gözümün önünde yaptı döt herif ben +7 yapana kadar 15 horn crossbow yaktım :([signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 low class cok kolay yapılıyor. ama ben +4 yaparken mirageyi 264k lık kagıtla yakınca bayagı bir şaşırdım.artık denemıyorum bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 muhaha ben +3 e geçirirken yaktım :'( biride +2 e geçirirken yakmış şans işi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Gunit, 16 Ekim 2005 11:15 tarihinde demiş ki: abi bana yardımcı olun harbiden ares server'inda +1 mirage ile geziyom.... :P +4 e kadar hight class bas (cesaret varsa :D cesaret yoqsa +3 e kadar) sonrada +6 ya kadar bus +8 e geçirmek istiyorsanda bus ile trina kullan tabi yanma ihtimali bayaa var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 aware3 dur orda!!!! +2den +3 busla geçmiyor sen de amma sallıyon :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Aware3___, 16 Ekim 2005 11:49 tarihinde demiş ki: said: Gunit, 16 Ekim 2005 11:15 tarihinde demiş ki: abi bana yardımcı olun harbiden ares server'inda +1 mirage ile geziyom.... :P +4 e kadar hight class bas (cesaret varsa :D cesaret yoqsa +3 e kadar) sonrada +6 ya kadar bus +8 e geçirmek istiyorsanda bus ile trina kullan tabi yanma ihtimali bayaa var Adamın elindekini de patlattırıcaksın :D[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: VisuaL_TR, 16 Ekim 2005 11:52 tarihinde demiş ki: said: Aware3___, 16 Ekim 2005 11:49 tarihinde demiş ki: said: Gunit, 16 Ekim 2005 11:15 tarihinde demiş ki: abi bana yardımcı olun harbiden ares server'inda +1 mirage ile geziyom.... :P +4 e kadar hight class bas (cesaret varsa :D cesaret yoqsa +3 e kadar) sonrada +6 ya kadar bus +8 e geçirmek istiyorsanda bus ile trina kullan tabi yanma ihtimali bayaa var Adamın elindekini de patlattırıcaksın :D :D boşver up sevdasına giren herkes patlatır itemlerini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 +6 yı +7 yaparken bus ve trina basarsak yanma ihtimali düşük mü olur ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: pisikopat_5, 16 Ekim 2005 11:55 tarihinde demiş ki: +6 yı +7 yaparken bus ve trina basarsak yanma ihtimali düşük mü olur ?? evet trina %20 uplama ihtimali mi ne ekliyomuş :P Edüt: ama yanma riski çok tavsiye etmem +6 da bırakın :p [Bu mesaj Aware3___ tarafından 16 Ekim 2005 11:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukalaboy_68 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 beyler şifre nerden değişio lütfen cvp yazın acil şifre değiştirmem gerekio . ama site acılmıo . bana yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar