Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ya valla herhangi bi sorununu gormedim tipi filan cok hosuma gitti aliverdim hatami ettim acaba iyi anlayan varsa bi bilgi verirse sevinirim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Telefonun Gorunumu cok hosuma gitti. Genel olarak ozellikleride iyi symbian 60s olmasıda program bulman acısından gayet iyi. Nokia'nin tek kusuru işlemcileri kotu.. Benchmark sonuclarını kıyaslamak lazım diger telefonlarla iyimi kotumu demek icin bide telefonu ne icin aldıgında onemli verdigin paraya deydimi deymedimi diyebilmek icin :)[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 hayırlı olsun gusel secım..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 güzel yapmışın bende de var memnunum gayet.. bi de hangi kulaklığın buna uyduğunu bulabilsem[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 zegna bende kulanıyorum gerek gorunus gerek yazılım olarak guzel telefon şu ana kadar bi sorun cıkartmadı bana[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 6670 almışsın daha ne soruyosnn bendede war çk iyi telefon ama bide kulaklıını bulsammm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben olsam 6670 almazdım çunku herkes aldı ondan daha farklı birşeyler deneyebilirdin mesela k750i yeni çıktı ve sony bence daha iyi nokiadan gerçi 200 300 ytl de daha pahalı ama :D...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - [Bu mesaj fortinbras tarafından 16 Ekim 2005 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar