Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye nin eleme de rakibi isviçre

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

said:
tony_montana, 14 Ekim 2005 19:50 tarihinde demiş ki:
spor yazarları başladı gene bol keseden atmaya rakibi küçümsemeye hele şu osman tanburacıya ayrı bi parantez açmak istiyorum 70 milyon karşısında argo laflarla rakibi küçümsemeler gereksiz espri kasmalar falan,gerek yok bunlara sevimsizleşiyo...

duydu seni dikkate alır[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elektrot, 15 Ekim 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
Evet,TFF verir 10bin kişilik kısmı Pepsiye, kazanır epey bi para, kalan 40bin kişilik kısmı da dağıtır diğer sponsorlara, sonra İngiltere maçındaki gibi tiyatro izlemeye gelmiş salon seyircisi gibi olur tribünler.
Versinler İnönü'ye, Çarşı doldursun orayı, Çarşı herşeye karşı nasılsa, İsviçre'ye de karşı olur.

Bi ara Bursa'da oynardık böyle maçları, yine gitsek ya Bursa'ya. Hem Bursa'da 1. lig maçı falan da yok, o tribünler full çeker.

+1 ama Bursa biraz abartı olmuş, :)[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlısı olsun ama isviçre kolay bir takım değil ben norveç çıksın istiyordum isviçre çıktı zor maçlar olacak İnşallah play-off'u geçer 2006 almanya finallere gideriz...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive."

- Spike Spiegel -
Sosyal ağlarda paylaş

Norveç'in çıkması kötü olabilirdi çünkü piyasada ne kadar teknik futbol oynayan takım var yenilir Norveç'e Brezilya'nın 98'de yaptığı Norveç maçlarını izlerdim(ki birisi wc gurup maçıdır) hiç bu kadar aciz görmemiştim Brezilya'yı yenilmişti 2sindede..Slovakya bana göre en kolay rakipti..[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Schools are prisons...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...