Mike Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: tony_montana, 14 Ekim 2005 19:50 tarihinde demiş ki: spor yazarları başladı gene bol keseden atmaya rakibi küçümsemeye hele şu osman tanburacıya ayrı bi parantez açmak istiyorum 70 milyon karşısında argo laflarla rakibi küçümsemeler gereksiz espri kasmalar falan,gerek yok bunlara sevimsizleşiyo... duydu seni dikkate alır[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 İsviçre yalan bi takım.Güzel hazırlanırsak geçeriz[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: elektrot, 15 Ekim 2005 00:54 tarihinde demiş ki: Evet,TFF verir 10bin kişilik kısmı Pepsiye, kazanır epey bi para, kalan 40bin kişilik kısmı da dağıtır diğer sponsorlara, sonra İngiltere maçındaki gibi tiyatro izlemeye gelmiş salon seyircisi gibi olur tribünler. Versinler İnönü'ye, Çarşı doldursun orayı, Çarşı herşeye karşı nasılsa, İsviçre'ye de karşı olur. Bi ara Bursa'da oynardık böyle maçları, yine gitsek ya Bursa'ya. Hem Bursa'da 1. lig maçı falan da yok, o tribünler full çeker. +1 ama Bursa biraz abartı olmuş, :)[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Niye ki, biz zamanında Bursa'da yenmedik mi Almanya'yı, Hollanda'yı? Yanlış mıyım?[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hadi hayırlısı[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hayırlısı olsun ama isviçre kolay bir takım değil ben norveç çıksın istiyordum isviçre çıktı zor maçlar olacak İnşallah play-off'u geçer 2006 almanya finallere gideriz...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Norveç'in çıkması kötü olabilirdi çünkü piyasada ne kadar teknik futbol oynayan takım var yenilir Norveç'e Brezilya'nın 98'de yaptığı Norveç maçlarını izlerdim(ki birisi wc gurup maçıdır) hiç bu kadar aciz görmemiştim Brezilya'yı yenilmişti 2sindede..Slovakya bana göre en kolay rakipti..[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar