-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ara ara Baglantım kopuyor. Fakat ilginc bir durum var Ethernet kablosunu cıkarttıgımda yada Bilgisayarı kapattıgımda Baglantı geliyor. Yeniden kabloyu taktıgımda yada Bilgi actıgımda baglantı gidiyor. Modem'e elektirik gittiginde Baglantım gidiyor diye yorumladım ben sorun nerede sizce?[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 kablonda sorun olabilir, sağlam bi cat5 kablo ile dene[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Makinanda virüs olabilirmi? Makinanı açtığında gidiyorsa bağlantı olabilir. Elektriksel birşey olması zor gibime geliyor.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Virus ile alakası yok yeni bir kablo alıp denedim sorun yine devam ediyor.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 modeminin "lease time" diye bi ayarı var ona bak. kaldır. kaldıramıyosan upuzun bi süre ver.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 eğer tesadüfe bağlı bişeyse,telekom şu sıralar portlarla oynuyor.512 ye geççekler ya.hadi bakalım hayırlısı.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bu bayadı olan bir olay[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Ethernet kartından CAT5'i çıkartıosun, bağlanıyo; ethernet kartına CAT5'i takıosun, bağlantı kesiliyo doğru anlamışsam ethernet kartında kısadevre olabilir...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 modeminde problem olabilir/modemi kaldirip tekrar yukle/usbðernet cakısmasi olmus olabilir/(belirtmissin ama :hatlarda cidden bu siralar oynamalar oluyo bilemiyorum ne nane yediklerini... bu da olabilir)[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar