Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL Baglantı kopma Problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ara ara Baglantım kopuyor. Fakat ilginc bir durum var Ethernet kablosunu cıkarttıgımda yada Bilgisayarı kapattıgımda Baglantı geliyor. Yeniden kabloyu taktıgımda yada Bilgi actıgımda baglantı gidiyor. Modem'e elektirik gittiginde Baglantım gidiyor diye yorumladım ben sorun nerede sizce?[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
kablonda sorun olabilir, sağlam bi cat5 kablo ile dene[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Virus ile alakası yok yeni bir kablo alıp denedim sorun yine devam ediyor.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
modeminin "lease time" diye bi ayarı var ona bak. kaldır. kaldıramıyosan upuzun bi süre ver.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
bu bayadı olan bir olay[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
modeminde problem olabilir/modemi kaldirip tekrar yukle/usbðernet cakısmasi olmus olabilir/(belirtmissin ama :hatlarda cidden bu siralar oynamalar oluyo bilemiyorum ne nane yediklerini... bu da olabilir)[signature][hline]Forum
  • Yeni Oluştur...