emircanz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Arkadaşlar daha önceden topic açmıştım sol el bass gitar diye neyse efenim ben geçen çarşamba günü bass kursuna başladım ve sağ el ile sorun yaşamadan çalıyorum zaten ders aldığım hocada sağlak gitar al dedi şimdi sorum ise şu ; bugün baya bi dolaştım gitarcıları sonuç olarak iki gitar arasında kararsız kaldım . Bunlardan biri 2. el cort sesi fln baya hoştu. Diğeri ise J&D Brothers bunun da sesi fln güzeldi.Bu J&D brothers i satan adam kesinlikle cort alma dedi 1 ay sonra sapı dönmeye başlar dedi cort sorduğum yerdeki ise cort u öve öve bitiremedi sizce ne yapayım ?[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 cortla başla derim[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
yigito2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bence cort la başla ama cort la devam etme derim[signature][hline]yar ellerin nerde ya benide götür yada gitme bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bence Fender al dicem de çok mu gelecek. Şu fikirdeyim ki ben bir hata yaptım sen yapma diye.. iyi bir bass gitar al ve hayatının sonuna kadar kullan. Fender almanı şiddetle tavsiye ederim.[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 vallah limitim 250$ fln falza çıkamam işte 2. el cort 200$ bi de anfi alıcam o da $75.J&B brothers da 0 200$[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam
Predator Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Merak etme cortun sapı falan dönmez. İki markada fena değil. Ama Cort alırsan ilerde satman kolay olur J&D brothers çok tanınmayan ama fena olmayan bi marka yani. Corttan fazlası olucağını zannetmem.
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 cort alma ya cort almayın 2 aya elinizde kalır edit : cort ibanezin yan markası diildir , ama sesi gayet güzeldir[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away [Bu mesaj Bleeding tarafından 15 Ekim 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 J&D Brother Gibson firmasindan ayrılanlarca kurulmuş bir şirket hatta dikakt ederseniz çoğu modeli direk Gibsondır. J&D gelecek vaat eden bir firma, tabii kısa dönemde cort satılması kolay bir gitar markalardan önce manyetiklerinin teknik özelliklerine bak öyle al derim. Hatta sanıyorum ki J&D deki manyetikler daha iyidir zaten piyasaya yeni girdikleri için gitarların fiyatı ucuz[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bu arda soruyu değiştirmek lazım :) hangisi tercih edlir Gibsoın mı yoksa Cort mu diye :)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Anfi olarak ta bu arianın 50 watt lıkalrını al ucuzdur onalr hem şini de görür Türk malı olmasına rağmen gayet iyidir (ama kulaklık takıp sessizce çalışamazsın o ayrı)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
Eloise Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 washburn xb 100/200/400 serisini dusun. istanbul'daysan beyoğlu-tünel'e git,yerinde dene/dinle/çal hepsini. amphiye cok para vermek istemiyosan 15'lik custom öneririm.[signature][hline]- psidø -
Korax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 j&d brothers ile başlamanı tavsiye etmem. başlangıç için fender falan alma,cort'la başlamanı tavsiye ederim ben.Merak etme sapı falan dönmez sen iyi baktıktan sonra.Bisüre sonra ilerlemeye başladığında gitar sana yetmemeye başlar ozaman belki bi fender düşünebilirsin.Washburn Xb 120 var buarada elimde,olurda ondan almayı düşünürsen ankarada'yım,tertemiz gitar haberin olsun.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben washburn xb120 yle basladım ve memnunum gayet,corttan iyi bence[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
duende Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bence anfi,ye verecegin parayı üstüne ekleyip daha iyi bi gitar alabilirsin çünkü bassta anfi hemen şart bişey değil kendi kendine sesini gayet rahat duyabiliyosun ama hemen arklarla evde fln calısmalara baslıycaz diyosan j&d derim bende[signature][hline]kanitlayabilirim...
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bencede yeni baslayan biri için hemen amfi almaya gerek yok[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 maddi durumuda bilmek lazım. bişey sölerim şimdi yuh diebilir herif:)[signature][hline]Where are you when i need you? Are you there?
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Arkadaşlar herşeyin için çok sağolun.Crafter marka bass aldım.Hiç planımda almak yoktu ama gitar almaya annemle gittiğim için annem tutturdu al diye gittiiğimiz mağazada kurs aldığım yer olduğu için bende bişi demedim nese hadi hayırlısı diyorum =)[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam
Stifler Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bence 2.ele orta bir gitar alabilirsin o parayla.. biraz turkrock forumlarını karıştır derim[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby!
Öne çıkan mesajlar