sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 iste ilk beta logini. girdim frog yok lvl 1 im karakterlerim update li deil. param yok silahim yok armorum yok. canım yok. mustafara corelliadan shuttle var 1300crediye ama bende 200 var. bi karakter daha catiydim bi ara ondada her sey aynıydı tek fark onda 75k vardı ne sans. onunl< gezegene ındım lvl1. eheh gırıste kendımı doom3 oynar gıbı hıssettım kırmızı gezegen karanlık ortam. ama lvl 1 le bınaın dısına cıkıp kalınır bı yere gıdılmez tabı. gırerken server very lıght gozukuyodu alla alla dedım. e gayet normal lvl 1 le kım oyun oynar dımı. frog gelırse ınsallah gezıp gorecez. bıde beta forumlara bakıyomda bu oyun dA oyundan anlamayan ne cok kıl adam var soe bu yuzden nu kadar ıtıcı olmalı sanırım bu kılların lafını dınledıgı ıcın gercek kıtle onlar sandıgı ıcın olsa gerek. sankı grafık kalıtesı yukselmıs gıbıme geldı ama dedıgım gıbı yukardakı kosullardan oturu fazla takılmadım 10 15 dk cıvarı, frog gelsın anlatırım detay tabı oyun gelmeden gelırse[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 sad ben oyunu şu sıralar takip edemiyorum izlenimlerini paylaşırsan ''ss''lerle çok mutlu olurum:)[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 evet ss iyi olur :) hatta topici üste yerleştiririz belki bir süre, almak isteyenler için etkili olabilir.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 coldwind bey ben şahsen sizi çok sert buluyorum[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 obiwan'in testi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 sad nbr abi gorusmeyeli uzun zaman oldu bu arada son kullandıgım acc yi Xe'fea denilen tipe sattım imba twi'lek Sne here :)[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris Pain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 evet beta nası, oncelıkle jedı optıonsı kacırdıgım ıcın normal char ıle oynamak zorundayım su an, o yuzden gruplarada gırmadıgım ıcın bazı questlerı bıtırmek ıcın bayaa bı olmem gerekıyor. exp da baktıgım kadarıyla grafıkte ıyılestırme var , detaylar artmıs. mustafarla ılgılı yenı sılahlar gelmıs ozellıkle rıflle ları test etme sansım oldu kı sac ları dusuk dmg ları yuksek 1250 cıvarı.sac larda 65-85 arası gezegen nası, doom3 oynadıysanız orası gıbı. :) yanı ben sureklı o hısse kapılıyorum. hesıyeler ılgınc, bı tane kup alıyosunuz mesala kuoe drınk food ve bı datapad koyup aktıf edıyosunuz cat bı buf gelıyo 3 kullanımlık, stım gıbı health e oprtalama 1k verıyor. sona bomba haber bazı ıtemler var yıne questlerden gelen mesala bot(pabuc) uzerınde clothıng toughness +3 var, mesala bır eldıvendede %10 healıng effıcıency ve %10 buff eff. var. sonra sıth holocronlar armor breake karsı koruma saglayan buff olmuslar. onu yaptıgında kımse armorunu kıramıyor. jedı holocronlardan elımde olmadıgı ıcın onun ne verdıgını bılmıyorum. bu arada elımdekı sıth holocronda questten gelme bınadakı droıdın verdıgı quest. gezegende dolasan force sens tıpler var quest ıcın gıttıgınız yerlerde goreceksınız. sabercekıp bayaa bı zorluyolar adamı . yada saber cekmeyen ama master power olan tıplerde var hafıften cızebılıyor. gezegendekı genel hayvan populasyonun lvl ı zayıf rahatlıkla genel harıta uzerınde questler yapıulabılır , tedbır amaclı yanınızda 1 kısı olsun yeter. sımdı dungeonlar hakkında bulduklarım dıcem ama bısı bılmıyom tabe. keza tek basıma takıldıgım ıcın pek cok questı bıtırmeye vakıt yapmaya guc yetmıyor lol. 2 kez doru durust gırebıldım prd. kesfettıgım 1 2 cave var ıkısınıde accesı yoktu bende muhtemelen questını tamamlamamısımdır. bunun harıcınde obı ıle anakının dovuslerıne basladıkları bınayı buldum ama oradada yolu kayalar kapıyordu muhtemelen orada dungeon olabılır. bunun harıcınde yanlı8s haturlamıyosam 3 tane de mınıng facılıty var . 2 tanesıne gıremedım ama sonunda bırıne gırmöeyı basardım. ıcerdekı moblar lvl 84 ten baslayan (oksuz) moblar assaya doru 86 larıda gordum dahada gorecektımde elma kurdumun tuvaletı gelmıs bahceye cıse cıktık oldurmus maymunlar. meger o kose safe deılmıs. bu arada bu dungeonada tek basıma gırıp ılerlemeye baslamıstım. vaktı ve sabrı olanlar ıcın 100 kısıye gerek yok. maks 3 kısılık dungeon derım ama gusel dızaynı var. tek basınada agır agır cok keyıflı olabılır. mekanlara kasık gıbı loadın ekranı ıle gırılıyor ama 1 2 3 4 ... dıe rakamları goemedım muhtemelen beta oldugu ıcındır. sonadan her bırı ıcın ek server acarlar sanırım. questlerın bı kısmı huntıng tarzında bır kısmı ara bul tarzında bırazda explore lar var. kafa kullanmayı gerektırecek bı quest yok ama ısın buyusune kapılınca keyıflı olmaya baslıyor. jedı opt dısable oldugu ıcın jedılerle ılgılı bısı anlatamıyorum ama avoıd ıncapa nerf soylentılerı var. onun harıcınde betadakı saberler rezıl otesı oldugu ıcın dıcek bısı yok mıllet krıstal buldumu ne ettı hıc bılmıyorum. zatı optıons dısable oldugundan ortadada frs falan yok. bu aralar acmaları lazım jedı testıngı o zamanda o konuda detaylandırırım. ufak not lavlardan gecerken 3 tikte oluyosunuz ortyalama 1000 tıklıyor. ama motor patlamıyor. eger lava flea lere bınersenız. lavlardan dmg almıyosunuz buda ılgınc ve absurt bı durum. kasıktakı gıbı sadece yolu takıp etme zorunlulugu yok tum gezegenlerde oldugu gıbı ozgurlugumuz bakıı bır kac yer harıc. arkadanb dolasıpda gırmeyesın dıe. ancıent jundak questınde 2 tane ancıent var bu arada bug mıdırı deılmıdır bılmıyom gıdınce 2 adet bırden dalıyo. yıne yazarım[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 evet haritanın sagında, arka tarafta altta bı mınıng facılıty daha var orada lord bılmemne var, o abının questı 4 adımddan olusuyor ve 4cu adımda lordu kesemeye gelıyosunuz. abı lvl 90 double ok boss. coook coook acıtıyor. ama kd ye karsı buglanıyor su an tum targetlar. bunun ozellıgı nedır nıe anlatıyorum. bu abıden bır cloak dusuruyosunuz lvl 80 jedı padawan mın. gıyebılıyor. robe un uzerınde +8 regen +25 health ve ekstaradan force power verır dıe yazısı var. ama kac oldugunu yazmıyordu yada ne oldugunu . sıyah bır cloak robe dıe gecıyor tahmınen ek bır malzeme tahmın edıyorum padawan robe uzerıne gıyelebılıyordur jedımız acık olmadıgı ıcın emın olmak mumkun deıl malesef. evet dun gece onu bıtırme sansım oldu ama abı hakkaten zorlu ve ısın kotu tarafı o da force user hemıde power. yedıgım drainlerin haddı hesabı yok. dmg lar bayaa yuksek ve elemanın resıstlerıde yuksek. 3 rıfle bırı cm master gırıstık ve cok ama cok ugrastık kesebılmek ıcın. dıer taraftan necrosıse 3 rıfle dalasak bu kadar zorlanmazdık gıbıme gelıyor. ama o alanda debelenmek cok keyıflı tırsmayıp gıdıp tekrar tekrar olunebılecek bı yer. adamın medıtasyon odası sanırım kı orası orada ben yapsam medı su halım ve yasımla yoda olurum. :P buda dun geceden bı enstantene . gırersem yıne anlatırım bısıleri.[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ahaha artık oraya 10 kişi gideriz sad hepimize yaparız :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 banada gelmiş beta key bende geliyorum akşam :)[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hmm 600 günlük acclere yok mu beta key :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 beta daki nicklerinizi yazında sizi bulabileyim... benim nick: revhas[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sad herzamanki gibi :)[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar