Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Speed glitching legit değil evet marlon.[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 16 Ekim 2005 08:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 BANNED Jingling 7 days yazar bi süre sonra charında eğerki SS almışlarsa çünkü aynı şeyden dolayı bende banned yemiş ve 20 güne zor açılmıştı bence bi daha sakın yapma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 oke saol sonunda bu yavaş charlardan sıkılıp bi sin açacam ama ne zmn[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 glitch diye biliyorum ban a tabii ama banlayan var mı bi sor bakiim? hee yok dimi nie yok hee sana soruyorum nie yok?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 dün beramusta pat diye banladılar cocugun birin bu davaya. kutsal bı de notice falan geçtiler şaşırttılar beni. gm hapşurup yanlış tuşa bastı muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yok ya sadece gm in kanka tayfasına yapıca banlanıyorsun daha dün 1 kişi banlandı tanıdıklardan fakat herkez yapıyor..[signature][hline] Level : 6x Class : Shadow Knight Np : 5xxxx Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar