Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AMERIKALILARIN KAFATASININ ICINDE NE VAR?

kayip_cocuk

Öne çıkan mesajlar

amerikalılar ya çok zeki ya da aptal oluolar...bazılarında nohut,bazılarında beyin var.çok şerefsizleri,çok iyileri var...slında her ülkede var.ama amerikadaki salak sayısı biraz fazla galiba:)[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

hay amerikalıların..... töbe töbe... yaw şuraya bire hikaye bulduk ve yazalım dedik burnumdan geldi yaw... bırakın amerikalıların salak yada beyinsiz olduklarını... gülün geçin yaw..[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 15 Ekim 2005 14:10 tarihinde demiş ki:
Onlar beyinsiz oldukları için Dünyanın hakimi şuanda.
Bir tane pazarlamacıyı tüm ülkeye mal eden sende ülkenin aydınlarındansın.

cok zeki olduklari icinde degiller merak etme.

Bu bir cesit politikadir. Suan ABD dunya uzerinde kac farkli yerde askeri gucu bariniyor? Kac farkli yerde catismaya giriyor. Hergun kac askeri oluyor?
Bunlari biliyormusunuz?
Butun bu olumsuzluklara ragmen ABD halki mutlu neden mutlu konforlu yasiyorlar en kotu adam buranin zengin sinifina girer. Orda en az kazanan kisi sosyal yasamini idare ettiriyor. Isinin yaninda mutlaka 1 aktif spor 1 aktif hobi yapiyor.
vs vs vs

Bunlar arastirma konulari siz kafanizi yormayin o yuzden pek.

p.s: Bende ablama amerikadan biyeri aratmistim.
Kadina orasi ..... (unuttum simdi) dergisimi demistik.
Kadin: Bir saniye burasi orasimi kontrol edeyim demisti yarilmistim ben gulmekten :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gellidus, 16 Ekim 2005 00:04 tarihinde demiş ki:
Ayrica akbank da calisan universite mezunu kiz.

Bedava kazanilmis avrupa ucak biletinin icinde londra olmadigini iddia etmesinin sebebide su idi.

-Londra bir amerikan ulkesi oldugu icin orasi sayilmiyor.

yani odun bakiyorsak odun heryerde...
Sosyal ağlarda paylaş

valla bushu 2 kere seçen amerikalılara aptal diyen arkadaşa söylüyorum:
türkiyenin yarısı tayyibe oy veriyorsa gel sen düşün türkiyenin yüzde kaçı aptal...

amerikalılar aptal mıdır bilmem ama milletimizin aptal olduğu kesin. keşke her şey atatürk'ün söylediği kadar tozpembe olsaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla biz orta okuldayken yunanistanı falan haritada gösteremeyenler vardı.Tayip olayı da tamamen ortada işte bi kere seçtikleri yetmedi simdi bir daha seçicekler adamı ,eminim ki birileri de gelir şimdi niye seçmeyelim tayip bush mu süper adam der.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...