CrAyZz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Makinama format attım cd den sphere klasörünü makinaya attım ve client 2.0.3 ile gireye çalışıyorum ama olmuyor. Yapılandırma ayarlarında server versiyonu 2.0.3 yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onibass Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 login ayarını degistirdin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 uo klasorune gir ve login.cfg de olan herşeyi silerek loginserver=localhost,2593 yaz eger girmez tekrar msg atarsan daha detayli yardim ederiz (ultima online klasorun c:program filesultima online veya sonunda 2D olmasi gerekiyor)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Beyler saolun ama gene olmadı ya yani login muhabbeti yüzünden biliom ama nasıl hatırlamıyorum eskidende "1" kere olmuştu makinadaki tüm loginleri kendi IP yaptım ama şimdi makinada uogate.way dosyası yok onunla bişiler yapmıştım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 onla alakasi olamaz sen sunucuya baglaniyorsun sphere.ini de server portu kaç onagore localhost,port yaz tmmdir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Port 2593 login lerde bir sorun var sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 uo dosyasinda ayarliyorsun demi dedigimi ? yoksa client hiç acilmiyormu ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Clien 2.0.3 e giriyorum acc name i ve pass ı yazıyorum HİÇ bir şey olamdan direk kapanıyor pencere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 o zaman login.cfg yok :D veya client 2.0.3 un login.cfg si farkli ona gore bak.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ona nerden bakacamki ? Bende sadece exe olarak client 2.0.3 var senin dediğin farklı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Up ama ya hala giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasabi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Clientinin verdatasında bi sorun olabilir veya oyundaki accın çıktığın yede bi sorun olmuştr başka bi account açmayı dene olmadı uoyu baştan kur veya başka verdata dene olmazsa upla :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soydaner Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sphere.ini deki Client Cakisior Olabilir Ama Sanmam [Bu mesaj thelegbra tarafından 16 Ekim 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar