zgrw Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bu winrar daki dosyalara nasıl şifre koyabiliriz ? bulamadım bi türlü :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Dosya sağ tık > Add to archive > Advanced > Set Password[signature][hline]o_O |DIHLAMA| [Bu mesaj LordGargamel tarafından 16 Ekim 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 olmadı öyle :) gene açılıyor dosya rahatlıkla :) ben bi yerden dosya çeltiğim zaman anında * görüyorum ve şifre istiyor ama şimdi o şekilde yaptım ama yanında * çıkmadı ve şifrede istemedi :) benioku.txt ekledim oldu :) ne alaka çözemedim :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 16 Ekim 2005 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Winrar 3.42 Kullaniyorum Ama Sifreliyor Bende :-?[signature][hline]o_O |DIHLAMA| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bende de benioku.txt koyunca şifreledi :D o olmadan şifrelemiyordu :) benim winrar kafayı yemiş :) versiyon : 3.51[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 16 Ekim 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Şifrelemek isteidğiniz dosya üstünde sağ click yapcıaksınız add to archive diyiceksiniz daha sonra açılan minik pencereden Lock Archive işaretliceksiniz. Bkz.or1 Daha sonra 2.sayfadan set password diyip arşivin şifresinin belirliceksiniz ve arşivi oluşturcaksınız bkz.or2 Dip not : Arşivin içine eklediğiniz txt dosyasıyla yada herhangi bir dosya ile alakası yoktur,dikkartinizi çekerim :) .Benim versiyon 3.51 beta 4 ama versiyonlada alaksı yok ... Saygılar... [signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere[Bu mesaj Sholver tarafından 16 Ekim 2005 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Dosya şifreleme konusunda Winace'in üstüne tanımam. Şifre verildiğinde sıkıştırılan dosyayı o şifreye göre algoritmasını değiştirip sıkıştırıyor. Şifreyi bilemeyen kişi ne olursa olsun dosyayı açamıyor. Kırmanın yolu yok gibi bişi :) www.winace.com[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar