Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedir bu özel universitelerin hali ??

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

malasef bazıları kızıcak ama şimdi bu ülkede parayı verende düdüğü çalamıyor.. ya geçen seneden bu yana öss puanları yüzde 20 artmış.. ben yeditepe işletme istiyordum 281 küsür puan oha nerdeyse devlet üniversitelerle kapışcak. Diğer özellerde bu hale geldi geçen sene imamhatip saolsun.. bu sene düşşe bile kimse nin haberi olmucak bana ne önerirsiniz ? çünkü okul puanım 54 ve 230 civarı bir puan almam lazım ...[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

sadece sorulari cozerek max 300 yapiliyosa, sen 250 puan yapip 304 puanla istedigin yere giremiyo musun?

universite... sanirim bunun bi seyler ifade etmesi lazim. yani para verip diploma almiyosun, para verip okula giriyosun. eger bi uni'ye girememissen orayi bitirecek kapasiteye de sahip degilsindir. bu cok normal bi sey, hakaret olarak algilama. ya oraya girecek kapasiteye cikarsin, ya da uni okumadan yoluna devam edersin ki bu da en az uni okumak kadar normal bi secenek.[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 09 Ekim 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende 7tepedeyim(grafik tasarım).artık işler eskisi gibi değil yıllardır bilinen bişey var oda özel üniversiteler artık en iyi akademik kadro+imkanlara sahip.buda puanlara yansıyor.doğal bir sonuç.....[signature][hline]-Kimeryalı Barbar-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 09 Ekim 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
sadece sorulari cozerek max 300 yapiliyosa, sen 250 puan yapip 304 puanla istedigin yere giremiyo musun?

universite... sanirim bunun bi seyler ifade etmesi lazim. yani para verip diploma almiyosun, para verip okula giriyosun. eger bi uni'ye girememissen orayi bitirecek kapasiteye de sahip degilsindir. bu cok normal bi sey, hakaret olarak algilama. ya oraya girecek kapasiteye cikarsin, ya da uni okumadan yoluna devam edersin ki bu da en az uni okumak kadar normal bi secenek.

bu soyledıgın puanı yuksek devlet unıversıtelerı için gecerlı aksi takdırde matematıkten 15 turkceden 15 ve sosyalden 15 net yapan bir adamın ozel okullar bazında acıkta kalması mumkun degıldır..Bunu yapmak ıcınde sanırm ortaokul bılgısı yeter.Ama bu bılgı unı. bıtırmeye yeter mı orasıda tartısılır.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...

[Bu mesaj Mephinx tarafından 10 Ekim 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hellsing, 09 Ekim 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
malasef bazıları kızıcak ama şimdi bu ülkede parayı verende düdüğü çalamıyor.. ya geçen seneden bu yana öss puanları yüzde 20 artmış..nerdeyse devlet üniversitelerle kapışcak. Diğer özellerde bu hale geldi

kısalttım az biraz msgini

ya bi de get kop git

paranla neyi ne kadar öğrencen yada öğrencende bişey mi olcak hiç öğrenme o para cebinde kalsın o kadar vercek paran varsa onunla kafanı kullanıp adam gibi bi iş kur üniv demek senin için etrafında herkes okuyoooo bende okucam dan öte birşey mi? işletme okucaksın işletmeci olcan kafa varsa okumadan yapabilrsin çoğu işi

harbi bi kop git sen yahu

devlet üniv ile yarışcak bla bla bla git abi hala duruosun iki test çözde adam gibi bişey yap

%20 artmış 280 (okul dahil) yapması lasımmış lan bunu okul puanı eklenmeden yapamıosan atla öl sen yahu de get allahınasen (çok kullanmak istemişimdir bu lafıda ha)

üniv sosyal statü ortamda bende okuorum demek değil. valla... bi de özel ünivde tıp doktorlğu eğitimi veriolar o daha da komik.. harbi PARAM VAR HER ORTAM AÇILSIN BANA nedir ya kop git atla uç bla bla bla...
Sosyal ağlarda paylaş

kısa bi cvp vericem.çünkü şu an çıkıyorum .Sonuçta bitirmek önemli değil,bitince ne olacak,bana hangi olanakları verir,nedir ne değildir?Ha öğrencilerini kastediyosan orası beni ilgilendirmez,dersime girerim çıkarım .that is enough[signature][hline]only girl powerrr :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...