Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 malasef bazıları kızıcak ama şimdi bu ülkede parayı verende düdüğü çalamıyor.. ya geçen seneden bu yana öss puanları yüzde 20 artmış.. ben yeditepe işletme istiyordum 281 küsür puan oha nerdeyse devlet üniversitelerle kapışcak. Diğer özellerde bu hale geldi geçen sene imamhatip saolsun.. bu sene düşşe bile kimse nin haberi olmucak bana ne önerirsiniz ? çünkü okul puanım 54 ve 230 civarı bir puan almam lazım ...[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 281 puan neki abi çok rahat yapman lazım ne biliyim bana öyle geliyo hele bide dersaneye gidiyorsan 1 sene orda 1 sene okulda nkdr az çalışşanda yaparsın be[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 sadece sorulari cozerek max 300 yapiliyosa, sen 250 puan yapip 304 puanla istedigin yere giremiyo musun? universite... sanirim bunun bi seyler ifade etmesi lazim. yani para verip diploma almiyosun, para verip okula giriyosun. eger bi uni'ye girememissen orayi bitirecek kapasiteye de sahip degilsindir. bu cok normal bi sey, hakaret olarak algilama. ya oraya girecek kapasiteye cikarsin, ya da uni okumadan yoluna devam edersin ki bu da en az uni okumak kadar normal bi secenek.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 09 Ekim 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 abi haklısında okul puanı 54 çok az.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ne 300 mü? o kadar parlak bir öğrenci diilim.. ya geçen sene puan lar ne güzelde noldu böyle : ([signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bende 7tepedeyim(grafik tasarım).artık işler eskisi gibi değil yıllardır bilinen bişey var oda özel üniversiteler artık en iyi akademik kadro+imkanlara sahip.buda puanlara yansıyor.doğal bir sonuç.....[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bende yeditepe grafik tasarımı yetenek sınavı ile kazanmıştım ama gitmedim nasıl memnunmusun ?[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 54'un az olmasi da sonucta senin basarinin sonucu... yani 54'luk basari gostermissin. eger soyledigin yere girmek istiyosan biraz daha calisman lazimmis... koc'a yine parayla aliyolardir oraya git.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 dediğim gibi imkanlar çok üst seviyede.itiraf ediyim elini kolunu sallasanda mezun olursun yada benm gibi deyim yerindeyse her imkanı sömürüp kendini geliştirirsin.Bu arada sen ne yaptın başka bi üniversitemi?Saygılar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ben isviçrede okuyordum aslında halada okuyorumda o konu lara girmeyelim : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 280 alamıcak öğrenci okusa nolur okumasa nolur die düşünmekteyim[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: TRA_GS, 10 Ekim 2005 11:25 tarihinde demiş ki: 280 alamıcak öğrenci okusa nolur okumasa nolur die düşünmekteyim lol..[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 öğrenci seviyesi yükseliyor işte nesi kötü[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: riglous, 09 Ekim 2005 22:41 tarihinde demiş ki: sadece sorulari cozerek max 300 yapiliyosa, sen 250 puan yapip 304 puanla istedigin yere giremiyo musun? universite... sanirim bunun bi seyler ifade etmesi lazim. yani para verip diploma almiyosun, para verip okula giriyosun. eger bi uni'ye girememissen orayi bitirecek kapasiteye de sahip degilsindir. bu cok normal bi sey, hakaret olarak algilama. ya oraya girecek kapasiteye cikarsin, ya da uni okumadan yoluna devam edersin ki bu da en az uni okumak kadar normal bi secenek. bu soyledıgın puanı yuksek devlet unıversıtelerı için gecerlı aksi takdırde matematıkten 15 turkceden 15 ve sosyalden 15 net yapan bir adamın ozel okullar bazında acıkta kalması mumkun degıldır..Bunu yapmak ıcınde sanırm ortaokul bılgısı yeter.Ama bu bılgı unı. bıtırmeye yeter mı orasıda tartısılır.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... [Bu mesaj Mephinx tarafından 10 Ekim 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Hellsing, 09 Ekim 2005 22:29 tarihinde demiş ki: malasef bazıları kızıcak ama şimdi bu ülkede parayı verende düdüğü çalamıyor.. ya geçen seneden bu yana öss puanları yüzde 20 artmış..nerdeyse devlet üniversitelerle kapışcak. Diğer özellerde bu hale geldi kısalttım az biraz msgini ya bi de get kop git paranla neyi ne kadar öğrencen yada öğrencende bişey mi olcak hiç öğrenme o para cebinde kalsın o kadar vercek paran varsa onunla kafanı kullanıp adam gibi bi iş kur üniv demek senin için etrafında herkes okuyoooo bende okucam dan öte birşey mi? işletme okucaksın işletmeci olcan kafa varsa okumadan yapabilrsin çoğu işi harbi bi kop git sen yahu devlet üniv ile yarışcak bla bla bla git abi hala duruosun iki test çözde adam gibi bişey yap %20 artmış 280 (okul dahil) yapması lasımmış lan bunu okul puanı eklenmeden yapamıosan atla öl sen yahu de get allahınasen (çok kullanmak istemişimdir bu lafıda ha) üniv sosyal statü ortamda bende okuorum demek değil. valla... bi de özel ünivde tıp doktorlğu eğitimi veriolar o daha da komik.. harbi PARAM VAR HER ORTAM AÇILSIN BANA nedir ya kop git atla uç bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 kim ne derse desin,artık bi yerlerden sıkıp kasmak lazımm.İzmir ekonomi ünv. 347 ile paralı öğrenci alıyorr..[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bilmiyorum ama türkiye de okadar para verip okumaktansa kıbrıs , bulgaristan gibi biyerde okumak daha makul bence. zaten sen kendini geliştirdikten sonra hangi okul olduğu da pek önemli değil gibi geliyo[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 kısa bi cvp vericem.çünkü şu an çıkıyorum .Sonuçta bitirmek önemli değil,bitince ne olacak,bana hangi olanakları verir,nedir ne değildir?Ha öğrencilerini kastediyosan orası beni ilgilendirmez,dersime girerim çıkarım .that is enough[signature][hline]only girl powerrr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 evet eko bu sene costu bende girdim 347yle ham 280di arkadaşada söliim 280 puan hiç bişey degil istedikten sonra ...[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 D:[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 280 nası kolay diil abi matematikten dokturmek lazım poff cok zor!![signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ham 280 zor da toplamda o kadar zor değil[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yani isletme istedfigine göre tm cisin 280 puan baya az puan calıs seninde olur[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 çok net bir cevabı var sorunun çünkü Türkiye Cumhuriyeti anayasasına göre özel üniversite kurmak yasaktır. Türkiye'de bulunanlar vakıf üniversiteleridir. bu nedenle param var alın beni diyemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: forgiver, 10 Ekim 2005 17:12 tarihinde demiş ki: öğrenci seviyesi yükseliyor işte nesi kötü yükselen öğrenci seviyesi deil İneklik seviyesi[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar