Sylian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 tık Yuha bu ne yahu icimden bir ses 19 dolara icinde TooW dahil butun expansionlar olan bir paket geliyor diyor heh aynen rotw da yaptiklari gibi digital download yaptirdilar once sonra total exp. i cikardilar i have a bad feeling about this [Bu mesaj Coldwind tarafından 13 Ekim 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hmms almayıp beklesek mi yani :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 soe insanları keriz yerine koyuyor deli oluyorum bu adamlara.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 jtl dede bizi keriz yerine koymuşlardı jtl ye para verdik aldık sora wookiee çıktı yine aynı parayı verdik jtl si olmayanlar ile keriz yerine konduk[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 EQ yu araştırmıştım zamanında biraz baktım 100 tane expentionu var classlara bile bakmadım. swg ye başlayınca yok canım buda ööle olmaz dedim ama oluyo. 2. yılında 3. exp pack.sırf para için resmen. konunun kaymasını istemem wow daha iyi yok SWG daha iyi tartışmalarına ama wowda en azından dalga geçildiğimi hissetmiyorum developerler tarafından. SWG de RotW de eklenen seyler wow da bi patch de eklendi neredeyse. kashyyyk te necrosis bide ryatt olarak 2 instance var silithiusda 1 ama tüm kashyyykten daha kapsamlı. SWG yi seviyorum özelliklede FrF yi ama guildimle birlikte yapabileceğim bi aktivite yok.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bütün aktivite pvp yap gank ye, ondan sonra 10 dakika overt olmak için uğraş , aksiyona gir, sora tekrar öl, yine 10 dakika bekle.(bike a bin , shuttle porta git, loading bekle , outpost bul , officer la konuş , officerla tekrar konuş , gezegene in , shuttle bekle , bike a bin combat alanına dön, sora tekrar öl yine baştan başla) dwb ye gir , corvete gir , necrosis yap , geri gel kashyk de tatuni nin 90 derece eğiminde giden bike ın yokuş çıkamaz olsun , kısıtlı alanda onu hapisten kurtar buna su ver ....[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 walla bence aktivite yok degil.... ben baya saglam role play yapan bir imperial guildeyim ve bazi hedefler koyup ona gore duzenli bir sekilde base bust ediyoruz ki...bu arada bunu yaparkende isin icine biraz role play katip...bir iki bu formatta konusma yapinca baya havaya giriyor adam diyeyim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 kendi kendinize hedef koyup kendi kendinize indiriyorsunuz ben bunu masaüstü frp dede yaparım. Ne diye para verdimki ben oyuna ? bir zamanlar günde 12 saat pvp yapardım , kendin pişir kendin ye , kendi kendini gazlıyorsun , sağda solda base var, gitip aptal AI li stormtrooperları keserken ne laf söyleseniz gaza gelemem şahsen. Base basarken base e Lamda shuttle la destek nova trooperlar indirilse, olmadı elite unit ler getirilse , rebellerin sayısına göre galaksi çapında alarm verilse , diğer pvp arayan oyuncular da anında olaydan haberdar olup tanımadıkları şehre akın edip savaşa dahil olsa , AT AT ler çekilse fenamı olur ? Theed e darth vader gelir , arada replik söyler otomatik birde force choke yapar gider. Bizde herzamanki gibi vader geldi heyt be deriz , her gün 12 de aynı sahneyler karşılaşıp bununda otomatik bir script den ibaret olduğunu anlayınca yine şevkimiz kırılır.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yeni konu acmak istemedim hani bole paketlerle ilgili fln ya bu konu ondan buraya yaziim dedim.. simdi bnim bi ark total experience almak istio ve onun da bi ark i haftasonu amerikadan gelcekmis sanirm.. bole siparisi hemen yollayacak bi site var mi?[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 guzel demishsinde orda bir iki kacak nokta var.birincisi bu bir oyun ve her oyunun bir sıkma suresi vardir sen benim gordugum o sureyi doldurmushsun..yan hakem hopp duraklamalar vardi 5 dakka daha ekle diyorsun.ben mesela yeni oyuncuyum ve bir cok yeni oyuncu gibi bayada keyif aliyorum oyundan. ikincisi o dedigin base baskinlarindan herkezin haberi olsun vs..olmaz..insallahda olmaz cunku bir gun boyle saglam bir rebel vs imp. 30 agustos lezzetinde bir actiona katilayim dedim; demez olaydim.bazi anlarda her bir saniye yil gibi gelir ya adama kare kare yasarsin her seyi, onun bilgisayar uyarlamasini yasadik cumbur cemaat.ne nereye gittigin belli ne kime saldirdigin belli, lag yasam sevincini öldüren seviyelere cıkmış...ulan bu olmazmış diyip geri donsen .donmek ne mumkun...fena otesiydi velhasil..yani henuz elimizde bulunan standart teknolojilerle olacak is degil o..ama daha saglam makinalar ve baglantilarla keyifli olabilir tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Şimdi bi kere oyunun kodlaması zaten bozuk. 5 kişi bir araya gelip combat yaptığı zaman delaya giriyorsun , 30 ağustos benzetmesinde haklısın zamanında bende 100 kişinin birbirine girdiği combatlarda az çekmedi değildim bu sıkıntıyı. Senin eline dünyanın en kötü oyununu versek de sen o oyunu yeni heyecan la şu neymiş bu neymiş aha buda böleymiş nede güzelmiş diyerekten oynayacaksın. Fakat belli bir zaman sonra , bu çok mantıksız , aha şurası olmamış , bu ne rezillik niye bu böleki diye başlayacaksın oyunu eleştirmeye. Daha sonra bakacaksınki oyunda çekiştirilmedik nokta veya kısım kalmamış. Çekiştirilmeyecek kısmı kalmayan oyunuda oynamam ben şahsen. Yani ver ben daha iyisini yaparım demekten başka bişi değil. Ki bu ay yine aktive ettim baktım 3 gün , tekrar çıktım oyundan , hala eski tas eski hamam çünki. 30 ağustos benzetmesine gelince. Eğer dediğim şey olmaz ise ileride, bu oyunda hiçbir zaman pvp olmayacak anlamına gelmektedir bu. Bilmem kaç yılındasın , gezegenler arası gezebilen bir officersın ve sana şurada hadise var diye mesaj gelmiyor. Bilhassa imperiallara. Direniş şurada harakete geçti base lerimizi basıyor mesajı gelmiyor yada sadece yakında aksiyon var ise bildirilmesi gerek. Ha ne oluyor ? 30 kişilik grup toplanıp , bi sağa , bi sola dolanıyor, ondan sonra millet sıkıllıp çıkmaya başlıyor aksiyon yok diye. Karşı taraftanda 1 2 kişi gazlanıp ahalisini topluyor , bu arada 2 saat geçiyor. onlar 30 kişi oluyor fakat baskını yapmaya gelen grup çoktan dağılmış 14 kişi kalmışlar. Ondan sonra ortalık bit pazarı ,bunada pvp deniyor ... tek tesadüf yakalayacağın pvp şehir meydanları , gerisi yalan. Onun haricinde craft sistemi cartı curtu cu dan önce çok beğeniyordum. Şu anda hiç beğenmiyorum. Tabi bunlar benim kendi görüşlerim[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hakli oldugun bir dolu konu var tabi ki...zaten bunlari evveliyatiylada inkar etmisligim yok.Benim soylemeye calistigim eldeki malzemenin bundan ibaret oldugu.adamlarin o alarm sistemini koymamalarinin bence en buyuk nedeni lag ve delaydir..ve emin ol o durumda daha cok oyuncu kaybederler bu yuzdende koymuyorlardir.combatant modunda base basarken dibinde duran rebel jedi in ooole mahsun mahsun bakmasi kadar sacma bir durum yok.bu acilardan bakildiginda oyunun bir dolu eksigi var.ama bastada dedigim gibi eldeki malzeme bu.kim istemez her gece saray sofrasi donatmayi gel gorki elinde bir irmik birde seker varsa anca helva yaparsin:) ben bir imza mi bulsam ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yeni oyun heycanıyla yanıp tutuşmuşluğumuzun tek sebebi star wars evreninde olmamız...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 evet haklısın , lag yüzünden yapamazlar bunu. Fakat buda onların sorunu , ben her ay bu oyuna para döküyorum , 2 milyon dolar kazanıyorlar en basit hesapla , sistemlerini güçlendirsinler, kodu değiştirsinler , biz müşteriyiz sonuç olarak. Zaten tepki olarak tek yapabildiğimiz şey oyunu bırakmak , göze alanlarda bırakıyor zaten .[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: tunch, 13 Ekim 2005 18:58 tarihinde demiş ki: yeni oyun heycanıyla yanıp tutuşmuşluğumuzun tek sebebi star wars evreninde olmamız... +1[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 alarm sistemi kadar basit bir şey olamaz. Gittiğin her yerde Rebel ve Imperial npclar var sürekli konuşuyorlar. Savaş zamanı "bilgi geldi tüm ımperiallar bilmem neredeki üssümüze saldırı oldu" vs vs . daha nice yolları var maille de gelebilir. Maksat oturdukları yerden para kazanmak. Ha niye oynuyoruz.Çünkü biz SW'ciyiz :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bırakın swg forumlarını sadece bu forumdaki insanların düşünceleriyle swg en iyi mmo olabilir. şişko soe devoloperları sadece yazarkasanın başında duruyorlar.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bırakın bu forumları sadece benim fikirlerimle bile olur :D:D şaka yapmıyorum[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sen sus süt oğlan[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 sana gelen mesajları burda göstermemi istemiyorsan daha dikkatli olmanı öneririm :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! [Bu mesaj tunch tarafından 13 Ekim 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Ya bu arada diyecegim seyin pek alakasi yok ama konu zaten yeterince dagilmis =P Sw tv dizisi imperial bounty hunter ler ile ilgili olacakmis sanirim bu nedenle bh lere uzun suredir kiyak geciyor ve buyuk ihtimalle de kiyak gecmeye devam edecek diziden oyuna adam cekmek icin haberiniz olsun yani =P Ayrica soe devleri hakikaten beceriksiz(art team haric)yinede butun suc soe de degil cogu seye lucasarts karar veriyor ornegin mustafar eminim george lucas in aklindan cikmistir(Gerci kotu olmadi ama yinede daha iyi bir gezegen konabilirdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ne kötüsü ya felaket ya. Gittiler 30 senelik Hoth gezegenin yerine 6 aylık kıçı kırık Mustafar'İ koydular. Hayır gezegende aktivitelik yer olsa nedir bu ya ne yapılabilir ? Çok kötü çok. Ayrıca SW Tv dizisi şu an büyük ihtimal Yuuzhang Vong saldırısı ile başlayacak.Yanı Endor'dan 30-40 yıl kadar sonra. Anakin Solo'nun kendini feda edişi ,Solo ikizlerinden Jacen'in DS ye kayması vs . :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 off topic: diziler episode 3-4 arası olmayacak mıydı yoksa başka birşeyle mi karıştırıyorum?[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: DarKRideR, 13 Ekim 2005 23:49 tarihinde demiş ki: Anakin Solo'nun kendini feda edişi ,Solo ikizlerinden Jacen'in DS ye kayması vs . :) ahaha oda güzel "may the F be with you" hatta "mtfbwy"[signature][hline]Alo-matik Pati - ? [Bu mesaj Alo-matik tarafından 14 Ekim 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ahaha alo :) Cold şu an ne yapılacak kesin değil her tarafta bir söylenti var ama en çok beklenen Yuuzhang Vong istilası çünkü ondan sonrası yok ve ileride sw'nin devam edebilmesi için çok iyi bir nokta.Yıllarca çekilebilir. Ama 2 ve 3 arasında çekilecek bir dizinın olaylar zinciri 3 yıl sürecek.Yanı diziye hesaplarsan tahimini 1-2 yıllık dizi olacak... En iyisi ya mandolorian istilasi ve ya yuuzhang vong istilası.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar