Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druid ile güçlü Beastleri sololamak

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Bilgilendirmek açısından bu konuyu açayım dedim,belki hiç düşünmeyen vardır diye. Druidiniz ile sizden çok çok güçlü elite beastleri sololayabilirsiniz. Örnek olarak LBRS'daki "Mother Smolderweb". Yaklaşık 10 dakika sürüyor. Ama mother smolderweb'den normalde bir item almak için 1.5-2.0 saatlik bir raide katılmanız,bütün LBRS'i yapmanız lazım.
Güçlü beastlere karşı taktik çok basit. Starfire-hibernate-Starfire-hibernate. Hep böyle. Aralarda mananızın dolmasını falan bekliyorsunuz. Nerdeyse hiç hasar bile almadan öldürebiliyorsunuz. Ama çok sabırlı ve sakin olmanız lazım hepsi bu.
Ha bu arada LBRS'da taa smolderweb'e nasıl ulaşacam diyen varsa,stealth ile direk geçiyorsunuz.[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!
Sosyal ağlarda paylaş

roots bı yerden sonra ıse yaramıo.Ya ne gerek varkı ole şebekliklere =),silence veya stun atmıyan 2 elite ı sololayabılıyorum ben aynı levelda.
ayı ol rage birikrtir.Bide bağırcan tabi attack powerları dussun,frenzied regen. kullan ilki oldukten sonra [canın baya azalmış olcak] dıerıne bash at heallan yoluna devam et =)[signature][hline]Supreme
----------
n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz.
Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe
Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın

[Bu mesaj Suark tarafından 15 Ekim 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

iyiymiş valla.. ben Shamanla kendimden 1-2 LvL düşük Elitelerde zorlanıyodum; canları inmiyo, güçlü vuruyolar, daze ediyolar, resist ediyolar falan..

bide Nerf Shammy demezler mi!!

hehe, tamam kaçtım :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]
--Academy of Hammerheart--

Dunemaul

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 15 Ekim 2005 18:35 tarihinde demiş ki:
Bilgilendirmek açısından bu konuyu açayım dedim,belki hiç düşünmeyen vardır diye. Druidiniz ile sizden çok çok güçlü elite beastleri sololayabilirsiniz. Örnek olarak LBRS'daki "Mother Smolderweb". Yaklaşık 10 dakika sürüyor. Ama mother smolderweb'den normalde bir item almak için 1.5-2.0 saatlik bir raide katılmanız,bütün LBRS'i yapmanız lazım.
Güçlü beastlere karşı taktik çok basit. Starfire-hibernate-Starfire-hibernate. Hep böyle. Aralarda mananızın dolmasını falan bekliyorsunuz. Nerdeyse hiç hasar bile almadan öldürebiliyorsunuz. Ama çok sabırlı ve sakin olmanız lazım hepsi bu.
Ha bu arada LBRS'da taa smolderweb'e nasıl ulaşacam diyen varsa,stealth ile direk geçiyorsunuz.

hatta bunun için blizz forumlarında resimli anlatımlı guide vardı yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 15 Ekim 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
roots bı yerden sonra ıse yaramıo.Ya ne gerek varkı ole şebekliklere =),silence veya stun atmıyan 2 elite ı sololayabılıyorum ben aynı levelda.
ayı ol rage birikrtir.Bide bağırcan tabi attack powerları dussun,frenzied regen. kullan ilki oldukten sonra [canın baya azalmış olcak] dıerıne bash at heallan yoluna devam et =)

of be suark[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...