Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 diezdede oluyodu aynısı ben yapmam öle bişi ya sülalene sayıyo herifler :D[signature][hline]Rekor_Post Bir gün KO yu bırakma kararı almıştım dışarı çıktım ve bir plaka gördüm 41 ks 10061 İşte o zaman anladım KO yu bırakmayacağımı anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben bi kere yaptım böle mostodon olup gidim yemek yedim Tv filam izledim adamın biri yalvarıodu artık git be şurdan yarım saat oldu seni bekliom xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Usko, 15 Ekim 2005 18:06 tarihinde demiş ki: Sende gate e yanaşıp B tuşuna bas. En yakın sol tıklanan npc yada kapıyı seçersin. Siz bu oyunu bilmeden nasıl oynuyorsunuz merak ediyorum. dene sora yorum yab bilmeden oynuyormuşsunuz deme =)[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 B sana en yakın npc yi seçer gate i seçemessin öle mostodonlar delirirde kapıları tıkarlarsa dibine kadar gir gate in camerayı yaklaştır aradan bulursun bi boşluk geçersin geçemion mu ? yürü o zmn :D[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar