Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hafifte Sıyırmış.. Yorumsuz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet dün geceydi etrafından dolanmak zorunda kaldım. İçip içip köprü kapatmak gibi bir şey. Hoş mu görmeli bilemem. Yorumsuz...[signature][hline]Önce Saygı ; Gerisi Gelir.....
Mesaj tarihi:
moradonda başıma gelmişti aynısı :D ama mage olunca sorun olmuo F9 a basıp kamera değiştiryom :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 35k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
F9 dan başka bir yol daha var. Biraz uzağa gidin mesela diyelimki bu olay morodonda oluyor kunabarl hazretlerinin yanına kadar gidin gate bakın bu sıyırmışlar görünmüyor sadece gate görünüyor oradan gati seçip yanına kadar gidin. Hepsi bu kadar.
Mesaj tarihi:
Sende gate e yanaşıp B tuşuna bas. En yakın sol tıklanan npc yada kapıyı seçersin. Siz bu oyunu bilmeden nasıl oynuyorsunuz merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
said:
Usko, 15 Ekim 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
Sende gate e yanaşıp B tuşuna bas. En yakın sol tıklanan npc yada kapıyı seçersin. Siz bu oyunu bilmeden nasıl oynuyorsunuz merak ediyorum.

Nedense ben senin bu oyunu bilmediğin yada "aga party" deyip oturan tiplerden olduğun kanısına kapıldım.

1. B tuşu Gate seçmez.

2. Dibine kadarda gitseniz b işe yaramaz

Tek çare ya camera yada gate ile aradaki mesafeyi açmak bu tip görüntüden çıkana kadar uzaklaşmak sonunda sade gate görünür ozaman gate seçilip yanına kadar gidip işlemi yaparsınız.
Mesaj tarihi:
said:
Usko, 15 Ekim 2005 18:06 tarihinde demiş ki:

yav sen ne zeki insansın ya alla alla butun nooblar bizi buluyo. b de secmez gateyi en yakindaki npc sececektir healing pot yada guard.[signature][hline]
Old
KO , UO , MU Online Player
l oQo l rApbOy l

Mesaj tarihi:
Böyle durumlarda, dibine kadar giriyorsunuz. isterseniz f9 tuşu ile kamera açınızıda değiştirebilirsiniz. Gateyi tıklamaya çalışıyorsunuz ve başarıyorsunuz. Başaramıyorsanız eğer bişi demiyorum :-)[signature][hline]Alterac & Oriole
Mesaj tarihi:
süpermiş ya yarıldım :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
ewt buda yenı moda. GElip yerlesıyorlar sonrada pm yi kapatıyorlar. birine dedımkı uzaktan hemn senın türk oldugunu anlıyorlar serefsızlıgını bu kadr gostermene gerek yok. eee hayvan dilinden anlıyormu yoksa işimi cıktı bılmem yoluna dvm ettı.
Mesaj tarihi:
innin oraya git ordan gateyi net görürsün onu sec basılı tutarak caharı gatey götür ama gecmeden önce orayı kapatana bi anasını an benim yapğtığım gibi zzzzzzz[signature][hline]MYKO:LooK_BacK
ares:LadyBlood
diez:BigBeaR
ixigenon:LooK_BacK-SinnerS-WhoWillDie-DieForU
Beramus:dumi
OMG Yine Dumi!!!
  • Yeni Oluştur...