Necro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Yorumsuz. İşte! [spo1=Yorumsuz.][/spo][signature][hline]Manga Fun ClubManga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Evet dün geceydi etrafından dolanmak zorunda kaldım. İçip içip köprü kapatmak gibi bir şey. Hoş mu görmeli bilemem. Yorumsuz...[signature][hline]Önce Saygı ; Gerisi Gelir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Şu an şu saat ares 1 el morad castle :S[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Alışkanlık yapmış demek yada bi moda haline gelecek bu :)[signature][hline]Önce Saygı ; Gerisi Gelir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 moradonda başıma gelmişti aynısı :D ama mage olunca sorun olmuo F9 a basıp kamera değiştiryom :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 offf 2 kişi oldular geçemiyorum deli olcamm :([signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Kapılar için bir kısa yol yok mu ?[signature][hline]Önce Saygı ; Gerisi Gelir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 b ye basıyorum guard ı seçiyor bilen varsa plss delphine dmio flnde burada küfür ediyorlar :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Hehehe Valla bilmiyorum sadece "B" var benimde bildiğim. Al bi ss daha bence. Güsel olur :)[signature][hline]Önce Saygı ; Gerisi Gelir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 press F9 ;)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 evet cloud da katılmış durumda :S ss alıp yollıcam dio O.o[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bunu bende görmeliyim. Hemen giriyorum..[signature][hline]Önce Saygı ; Gerisi Gelir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiABoLiK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 F9 dan başka bir yol daha var. Biraz uzağa gidin mesela diyelimki bu olay morodonda oluyor kunabarl hazretlerinin yanına kadar gidin gate bakın bu sıyırmışlar görünmüyor sadece gate görünüyor oradan gati seçip yanına kadar gidin. Hepsi bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Sende gate e yanaşıp B tuşuna bas. En yakın sol tıklanan npc yada kapıyı seçersin. Siz bu oyunu bilmeden nasıl oynuyorsunuz merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 B gatei tutmaz[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 "B" TUŞUNA BASINCA OLMADIĞIMI SÖYLEDİM GUARD I SEÇİYOR O BİÇİM OYNUYORUM OYUNU (bilerek all caps yazdim :-p)[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 XD çok iyimiş bu ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiABoLiK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Usko, 15 Ekim 2005 18:06 tarihinde demiş ki: Sende gate e yanaşıp B tuşuna bas. En yakın sol tıklanan npc yada kapıyı seçersin. Siz bu oyunu bilmeden nasıl oynuyorsunuz merak ediyorum. Nedense ben senin bu oyunu bilmediğin yada "aga party" deyip oturan tiplerden olduğun kanısına kapıldım. 1. B tuşu Gate seçmez. 2. Dibine kadarda gitseniz b işe yaramaz Tek çare ya camera yada gate ile aradaki mesafeyi açmak bu tip görüntüden çıkana kadar uzaklaşmak sonunda sade gate görünür ozaman gate seçilip yanına kadar gidip işlemi yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 [spo1=Yorumsuz 2.][/spo][signature][hline]Manga Fun ClubManga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Usko, 15 Ekim 2005 18:06 tarihinde demiş ki: Sende gate e yanaşıp B tuşuna bas. En yakın sol tıklanan npc yada kapıyı seçersin. Siz bu oyunu bilmeden nasıl oynuyorsunuz merak ediyorum. yav sen ne zeki insansın ya alla alla butun nooblar bizi buluyo. b de secmez gateyi en yakindaki npc sececektir healing pot yada guard.[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Böyle durumlarda, dibine kadar giriyorsunuz. isterseniz f9 tuşu ile kamera açınızıda değiştirebilirsiniz. Gateyi tıklamaya çalışıyorsunuz ve başarıyorsunuz. Başaramıyorsanız eğer bişi demiyorum :-)[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 süpermiş ya yarıldım :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ewt buda yenı moda. GElip yerlesıyorlar sonrada pm yi kapatıyorlar. birine dedımkı uzaktan hemn senın türk oldugunu anlıyorlar serefsızlıgını bu kadr gostermene gerek yok. eee hayvan dilinden anlıyormu yoksa işimi cıktı bılmem yoluna dvm ettı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
penn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 gatein alt kismindaki yuvarlagi tiklamya calisin.oyle kolay oluyor[signature][hline]don't panic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dumi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 innin oraya git ordan gateyi net görürsün onu sec basılı tutarak caharı gatey götür ama gecmeden önce orayı kapatana bi anasını an benim yapğtığım gibi zzzzzzz[signature][hline]MYKO:LooK_BacK ares:LadyBlood diez:BigBeaR ixigenon:LooK_BacK-SinnerS-WhoWillDie-DieForU Beramus:dumi OMG Yine Dumi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar