arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 baktım bir kere sana ve çektim çitleri sen kızdın biraz seni kapattım içeri diye ama hapsettim seni isteyerek hemde zamanında sende ağlatmıştın beni şimdi geçti hepsi ağlatmamak için seni hapsettim çitlerin içine en büyük derdimi sonsuz olan bir şey gibi çitlerin arasından baktın bana romantik bir an gibi hapsettim kalbime seni..[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 :) Çok güzel olmuş bu da. İyi yazıyosun.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 harbı gusel olmus bayıldımmm[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ayy saolun [signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) [Bu mesaj arenda_duwcal tarafından 13 Ekim 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 güzel olmuş ellerine ve yüregine sağlık[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Abi okuyorum her yazıya yorum yapmak istiyorum aforoz edilcem korkusuyla yapamıyorum ya =). Ben beğenmedim üzgünüm fikrim sorulcak olursa bi ara uzunca yazarım...[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar