Voys Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 eski konular uplanmıyor, yenisini açmam gerekti. şimdi bi program lazımmış stabil olabilmesi ve admin modları yukleyebilmem için. onun adı nedir? nerden bulabilirim? aynı şekilde admin mod ve istatistik sistemide lazım. biraz bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevınırım[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 cs:s server ı aç bence:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Gülü susuz,seni aşksız bırakmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 once açalım 3 tane 1.5 1 tane tf sonra onuda açarız[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 oha 3 1.5 açıcaına 2 cs:S aç bence[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Gülü susuz,seni aşksız bırakmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 voik bırak cs yı yaa herkyer cs serveri. sen direk 3 tane tf serveri ac..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 1.5 serverı açmak saçma bence bu zamandan sonra. 1 tane CS:S aç daha iyi.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 +1252258[signature][hline]Always Club Mode On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: Voys, 11 Ekim 2005 22:22 tarihinde demiş ki: şimdi bi program lazımmış stabil olabilmesi ve admin modları yukleyebilmem için. onun adı nedir? nerden bulabilirim? aynı şekilde admin mod ve istatistik sistemide lazım. biraz bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevınırım [signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuNDmC Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 adminmodu yükleyebilmen için galiba metamoddan bahsediyosun onu yüklemen gerekiyo onun için http://www.metamod.org du sitenin adı onu yüklemen gerekir adminmod ve istatistik içinde statsme onlar içinde google arat bulursun site adı yok malesef aklımda yada msn den gönderebilirim sana mike da var msnim umarım yanlış bir bilgi vermemişimdir [Bu mesaj RuNDmC tarafından 13 Ekim 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 abicim hl çekemiyoruz internetten torrent de olabilir link lazım 2 gündür kafayı yedim bulsak dakkada açıcaz tf ve csleride.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 tamam çektim sorun yok kurdumda hıh =) yarın bi tutorial hazırlarım nası kurulur die gerçi bu saatten sonra 1.5 kurucaklar olmaz ama hadi hayırlıısı =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 windows işletim sistemli makinalarda , adminmod stable degil , win için AMX Mod kurabilirsin (windows da stabil oluyor ) , Admin Mod kullanicam diyorsan , linux işletim sistemli makinaya kurman gerekiyor.[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | OSN -CST- #Server List CSTurk Community |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar