patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 arkadaşlar bounty hunter ların kullandığı seeker droidi ben kullanmak istediğimde ''you dont understand how yo use it'' diyor.Şu anda novice bh yim. Sebebi ne olaki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Seeker Droid kullanmak için en az 3xxx bh olman gerek.En azından ben bh iken böyleydi :) Zaten 2xxx Bh görevlerinde Spynet ile konuştuğunda verilen wp'ye gidiyorsun avlıyorsun ve geri dönüp yeniden görev alıyorsun :) BH'likten sıkılıp vazgeçmiştim ama şimdi tekrardan kasmayı düşünüyorum acc ticareti için :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ben taze bh yim. 2xxx olduktan sonra seeker droid kullanmaya basliyorsun...simdi ben ilk iki investigationi bir anda aldim.cunku genel kani birinciyi aldiktan sonra baska gezegenlerde de gorev cikabiliyor olmasi.ama gel gorki sadece soylentiden ibaret gibi bu.cunku kimi gorsem bana cikmadi diyor...o yuzden kasma bence benim gibi tek seferde alicam diye... bu arada investigation gorevleri kadarda sıkıcı gorevler yok oda ayri mesele.gorevi al spynet opla konush arkaynd droid salla, bekle gezegeni ogren oraya uc...dathomir yavin falansa abort et gorevi(alti ustu iki tane shutleport var dunya suruyor hedefe gitmek bitki ortusude cabasi)..hedef gezegene git seeker droid at saglam uzun swoop yolculuklari yap...ne o hiyarin tekini oldurucen...ve butun bu ishleri muhabbet olmadan yalniz yap....ulan 3. gorevden sonra sıkıntıdan sen oluyorsun ki hangi motivasyonla hangi hiyari olduresin...ooole zor meslek bizimkisi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 abi katlanacaksın arkadaşım 5 gündür m bh görevleri yapıyor şimdiye kadar görevlerden lootladığı itemler 80M 'i bulur satsak :) Ama kendimize kullanacağız[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 5 gunde 80 milyonluk ganimet ha?e ishte ne guzel surun onlari piyasaya...arz fazla olsun ki o 80 milyonluk ganimet dussun 40 milyona...endustri devrimi yapalim...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 attachment ve ca'lar işte sorduk soruşturduk zaten bir parça var 10m tek başına :) adam hala çıkartıyor :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 walla iyi oldu bu muhabbet investigation gorevlerine burun kiviriyordum simdi biraz sevke geldim..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 abi ben 1xxx bh oldum, görevler 12000 13000 km ötede çikiyo yani başka bi gezegende sanirim böyle bi durumda ne yapacagiz baska bir droidde lazim sanirim, bide bu seeker droid ne ise yario tam olarak spynet elemani zaten adamin wp sini veriyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben biraz ballıyım sanırım inves 3 e geldiğinde 15m im olmustu (eski param hariç (pre cu doctor :) ))[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: patateskabak, 15 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki: abi ben 1xxx bh oldum, görevler 12000 13000 km ötede çikiyo yani başka bi gezegende sanirim böyle bi durumda ne yapacagiz baska bir droidde lazim sanirim, bide bu seeker droid ne ise yario tam olarak spynet elemani zaten adamin wp sini veriyo.. simdi inves1 ve 2 iken seeker a yada arakyd e gerek yok 3 olduğunda (bana tell at) kadaara ya gidiceksin ve spynet ten biological scan alacaksın şehir dışına çıkıp biraz daha git sonra arakyd droid i çağı 20sn içinde gelecektir. geldiğinde biological scan i ona veriyoruz sağ tıkladığında çıkar zaten onda bişey yok . biraz bekledikten sonra ki beklerken starportun önünde buff alabilir etrafı dolaşabilir plasma thief kesebilirsin ki daha 4 e ulaşmadan bunlar çok sıkıcı bir hal alacaktır herneyse belli bi süreden sonra bulunduğu gezegeni söyleyecektir gider gitmez bir probe droid atacaksın sana tam olarak yerini söyler şimdiden uyarim bazen yayan 1 dakikada 10km öteye kayabiliyor şimdiden uyarim ve eğer görev Endor - Rori - Dathomir de çıkarsa direk iptal et şimdilik bu kadar eğer bh ile herjangi bir sorunun olursa buradan veya oyunda mesaj at herzaman yardım edebilirim şimdiden *!may the patient be with you , my friend*[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye [Bu mesaj Gwindon tarafından 15 Ekim 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ok çok saol şimdi ikinci inves de kasiyorum..yine sorularim olucak sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 peki master BH olduktan sonra taraf secmeden yani ne reb ne de imp olmadan PvP seklinde oyuna devam ediliyo mu..ben en bastan gazla rebel oldum ama baktim ki oyun rebel den gecilmiyo Star Wars daki havayi tam yakalayamamişlar gibi geldi bilmiyorum... yani benim öğrenmek istediğim kimseyle işimiz olmadan ama sirf NPC lerle değil player da (jedi ya da sith) avlayarak paramiza ekmeğimize bakabiliyor muyuz boba fett abimiz gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 master olunca avlarsin player ama sabretmen lazim bnim gibi yarida birakmicaksin[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar