quamor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 acaba internettenmi kaptım? biraz bilgi verin ne yapayim windowsu baştanmı kurim? Acil.. plz. her dosyada norton buluyo bu virusu.. off yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 çernobil virüsü eskiden kopya carmageddon 2 lerle baya bir yayılmıştı çalışma tarihi var makineyi göçertebiliyor norton'un temizleyebilmesi lazım ben norton ile temizlemiştim ama temizlediği dosyaları yeniden yüklemek gerekiyor oyunlar programlar falan..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hmm norton2001 ,le temizliyorum ama nortonu yukleyince onda bile virus buluyo :) he birde şu an windowsa format atıp tekrar yuklesem olurmu?[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 norton 2001 de sana disket hazırlatıyor 3 disket falan ben öyle temizlemiştim windowstan çıkıp onun o hazırladığı disketleri çalıştırıyorsun öyle temizliyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Hmm CIHCleaner falan diye programlar var. Zaten virüs Nisan 26'damı ne işleme geçiyordu. (Farklı sürümleri her ayın 26 sında çalışıyor) Çok tehlikeli bir virüs ...[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 o soylediginiz eskidendi yok 26 sinda calisiyomus her ayin yok senede bi nisan 26 ymis hikaye adam yayinladi bir hacker forumunda virusun kodlarini 5000 den fazla cesidi war bulasinda calisani saniyede bi calisani farkli zararlar vereni turlu turlu norton 2003 cek upgrade falan et silersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Yani şu an full format atsam makinaya virusun izleri kalırmı. acil ... lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 %60 kalmaz ama cıh bu ne olacağı bilinemez sen at yinede sanırım önemli bişeylerin yok en azından izleri kalırsada formattan sonra daha kolay temizlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Biosun eskiyse hemen temizlemeye bak, reset atabiliyor. Ben eski bilgisayara bios kurmak için çok uğraşmıştım zamanında.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Evet sagolun şu an sorun çozuldu :) tşkler yardımlarınıza..[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar