Balik_ekmek Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gözunuzu sevıyım yardım edın lanet olsun su mykonun poınt sıstemıne uskoda ne guzel powerupstore dan kredi kartı ıle alıyordum sımdı mykoda oynuyorum fakat dun gırdım cıktım paypala attı ordan account aldım parayı yatırdım ama e-games e gırıyorum balance ım 0 . mykodan nasıl premıum alınır basından sonuna kadar anlatırmısınız. ben paypala gırıp kredı kartımla 30$ cektırdım orda hıtzgamez e gıttı gozukuyor fakat ortada bısı yok sadece paypaldan maılıme bır maıl geldı asagıdada resmını koydum [spo1=gelen mail][/spo][Bu mesaj Balik_ekmek tarafından 14 Ekim 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Balik_ekmek Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yokmu hıc yardım edıcek kımse? yokmu mykocu yaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 MYKO da oynayan burda çok az :[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SileNtsil Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 benim bildiim 24 yada 72 saat içinde bi terslik olmassa pointsi accountuna yatırıyor.[signature][hline].....................STFU.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Balik_ekmek Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 wallaha su an 48 saaatı gecıyor yanı bugun aksamda yatmazsa 72 saat olucak ozmn ben yarın aksama bakayım yatmamıssa eger napabılırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matruska Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 orda 3$ yazıyor 30$ değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 aha 1 ay premium 3 dolar ?? harbi sakatlık var ama boşver başının gözünün sadakası olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: sedron, 15 Ekim 2005 08:58 tarihinde demiş ki: aha 1 ay premium 3 dolar ?? harbi sakatlık var ama boşver başının gözünün sadakası olsun sakatlık yok herşey normal usko 100kişi warsa myko 1kişi war serverlar desen ztn çalışıo 2dk sonra çalışmıo ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 100 e-point ile sadece 7 günlük olan light premium alınabiliyor. normal premium 11$ falan[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Balik_ekmek Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 arkadaslarım sıze mykoda nasıl alıcagımı sordum ordakı rakamı sormadım kor degılım 3 dolar oldugunu bende bılıyorum 3 dolara 100 poınt alınıyor ultra premıum 550 poınt ıstıyor 2 adet ultra premıum 1100 poınt eder 1000 poınt aldım 27$ bırde 3$ lık 100 poınt aldım ettı 1100 poınt buda 2 aylık uyelık demek 2 aylık pre 30$ eder ok. bu arada 100 poınt geldı ama 1000 poınt hala ortada yok ne ıs anlamadım gıttı ne bıcım bır sıstemdır yahu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 aga myko ne serverı??[signature][hline]nick:leonidas5 level:41(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar