spadina Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 herkes bi gün içinde neler yazdiğini yazsa güzel olmazmi??mesela ben bu gün eski kiz arkadasimla bulustum gezdik tozduk..eski kiz arkadasim gelirken yolda yavru bi kedi bulmus cantasina koymus getirmiş onla ugrastik yemegimin içine atladi hayvan =)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 garbage a bi göz at istersen. *günlük* diye bi başlık var[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 s-shirt üme çamaşır suyu döktürler, o.çdfbvkl ferlk koımuşıular sadkljasdjhasdfljıhf wkl. feflh.oççsdjwqedqwıeljdjekwdfhgwekdfgklyuwefgwefuherfklj[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Forgiver aslına ula$tı.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 günlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüğe bak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar