ozanguclu84 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 arkadaşlar orgimmar da çoğu kişi pazar açmış ama ben bi türlü nasıl açılacağını bulamadım eğer biliorsanız söylemeniz mümkün mü?? 2. olarak guild den nasıl çıkabilirim bunuda bulamadım :DD son olarakta oyun içinde LGF, WC LF gibi kısaltmalar geçiyor bunlarıda biliyorsanız yazın lütfen. Anladığınız gibi daha oyuna yeni başladım ve çömüm yardımlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Auction House var pazar anlamında. satacağın eşyayı açık artırmada sunuyorsun. kazanan alıyor belli bir süre içinde. ya da alcağın eşyayı oradan arayabilirsin. /gquit olması lazım guildden ayrılmanın komutu. LFG = looking for group LFM = looking for member WTB = want to buy WTS = want to sell[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozanguclu84 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 çok saol ne zamandır bunu arıyordum şimdi bi tek şu anlamlarını bilmediğim kısaltmalar kaldı lg, lgf wc gibi :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 lg ne bende bilmiyorum öyle bişey varmıki zaten :) lgf heralde lfg dir looking for group. wc'de wailing caverns barrenstaki instance'ın kısaltması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 WC , RFK , RFD , Mara , Sunken , LBRS ,BRD ,UBRS,DM bunlar zindanlarin isimlerinin kısaltması LFG(gruba bakıyorum) yada LFM(oyuncuya bakıyorum) ile kullanılırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bakıyorum değilde arıyorum daha dogru olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozanguclu84 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 çok saolun arkadaşlar herkese teşekkürler yardımlarınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hmm pazar olayı diosan bi kaç bişi de ben ekliyim, chat satırını aç, shift'e basaraka satmak/almak istediğin item vs.'yi tıkla. bir de guild kurarsan felan yıkmak için /gdisband yazıyosun. sanırım şu adres işine çok yarar :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 CHEATER!!!!!11ONEONEONE!!![signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moffaka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Dostum Herhalde sen Knight online oynuyordun ve orda /merchant yaparak pazar tezgahı açıyordun burda açık arttırma var Ah diye geçer herkime sorsan gösterir. Bunun dışındada /4 yapıp satmak istediğini herkeze duyurabilirsin..[signature][hline]FOR THE HORDE!!! GUILD : HAMMERHEARTH REALM : DUNEMAUL TAUREN - WARRIOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozanguclu84 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 doğru ben bir Knight online oyuncusuydum. 2 yıldır oynadıktan sonra WOW a geçtim onun için sormuştum :D Orgimmar da da görünce nasıl oluyor diye merak ettim :D saolun tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar