Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

orgimmar da nasıl pazar kurabilirim??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar orgimmar da çoğu kişi pazar açmış ama ben bi türlü nasıl açılacağını bulamadım eğer biliorsanız söylemeniz mümkün mü??
2. olarak guild den nasıl çıkabilirim bunuda bulamadım :DD
son olarakta oyun içinde LGF, WC LF gibi kısaltmalar geçiyor bunlarıda biliyorsanız yazın lütfen.
Anladığınız gibi daha oyuna yeni başladım ve çömüm yardımlarınızı bekliyorum
Mesaj tarihi:
Auction House var pazar anlamında. satacağın eşyayı açık artırmada sunuyorsun. kazanan alıyor belli bir süre içinde. ya da alcağın eşyayı oradan arayabilirsin.

/gquit olması lazım guildden ayrılmanın komutu.

LFG = looking for group
LFM = looking for member
WTB = want to buy
WTS = want to sell[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Mesaj tarihi:
WC , RFK , RFD , Mara , Sunken , LBRS ,BRD ,UBRS,DM bunlar zindanlarin isimlerinin kısaltması LFG(gruba bakıyorum) yada LFM(oyuncuya bakıyorum) ile kullanılırlar.
Mesaj tarihi:
hmm pazar olayı diosan bi kaç bişi de ben ekliyim, chat satırını aç, shift'e basaraka satmak/almak istediğin item vs.'yi tıkla.
bir de guild kurarsan felan yıkmak için /gdisband yazıyosun.
sanırım şu adres işine çok yarar :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
NERF SHAMANZzz
Mesaj tarihi:
Dostum Herhalde sen Knight online oynuyordun ve orda /merchant yaparak pazar tezgahı açıyordun burda açık arttırma var Ah diye geçer herkime sorsan gösterir.
Bunun dışındada /4 yapıp satmak istediğini herkeze duyurabilirsin..[signature][hline]FOR THE HORDE!!!
GUILD : HAMMERHEARTH
REALM : DUNEMAUL
TAUREN - WARRIOR
Mesaj tarihi:
doğru ben bir Knight online oyuncusuydum. 2 yıldır oynadıktan sonra WOW a geçtim onun için sormuştum :D Orgimmar da da görünce nasıl oluyor diye merak ettim :D saolun tekrar
  • Yeni Oluştur...