ozanguclu84 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 arkadaşlar orgimmar da çoğu kişi pazar açmış ama ben bi türlü nasıl açılacağını bulamadım eğer biliorsanız söylemeniz mümkün mü?? 2. olarak guild den nasıl çıkabilirim bunuda bulamadım :DD son olarakta oyun içinde LGF, WC LF gibi kısaltmalar geçiyor bunlarıda biliyorsanız yazın lütfen. Anladığınız gibi daha oyuna yeni başladım ve çömüm yardımlarınızı bekliyorum
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Auction House var pazar anlamında. satacağın eşyayı açık artırmada sunuyorsun. kazanan alıyor belli bir süre içinde. ya da alcağın eşyayı oradan arayabilirsin. /gquit olması lazım guildden ayrılmanın komutu. LFG = looking for group LFM = looking for member WTB = want to buy WTS = want to sell[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far?
ozanguclu84 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 çok saol ne zamandır bunu arıyordum şimdi bi tek şu anlamlarını bilmediğim kısaltmalar kaldı lg, lgf wc gibi :((
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 lg ne bende bilmiyorum öyle bişey varmıki zaten :) lgf heralde lfg dir looking for group. wc'de wailing caverns barrenstaki instance'ın kısaltması.
Wolker Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 WC , RFK , RFD , Mara , Sunken , LBRS ,BRD ,UBRS,DM bunlar zindanlarin isimlerinin kısaltması LFG(gruba bakıyorum) yada LFM(oyuncuya bakıyorum) ile kullanılırlar.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bakıyorum değilde arıyorum daha dogru olur :)
ozanguclu84 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 çok saolun arkadaşlar herkese teşekkürler yardımlarınız için
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hmm pazar olayı diosan bi kaç bişi de ben ekliyim, chat satırını aç, shift'e basaraka satmak/almak istediğin item vs.'yi tıkla. bir de guild kurarsan felan yıkmak için /gdisband yazıyosun. sanırım şu adres işine çok yarar :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 CHEATER!!!!!11ONEONEONE!!![signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
moffaka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Dostum Herhalde sen Knight online oynuyordun ve orda /merchant yaparak pazar tezgahı açıyordun burda açık arttırma var Ah diye geçer herkime sorsan gösterir. Bunun dışındada /4 yapıp satmak istediğini herkeze duyurabilirsin..[signature][hline]FOR THE HORDE!!! GUILD : HAMMERHEARTH REALM : DUNEMAUL TAUREN - WARRIOR
ozanguclu84 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 doğru ben bir Knight online oyuncusuydum. 2 yıldır oynadıktan sonra WOW a geçtim onun için sormuştum :D Orgimmar da da görünce nasıl oluyor diye merak ettim :D saolun tekrar
Öne çıkan mesajlar