Boozer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Pvp e/mo char actım skiller; flare, fire storm, meteor shower, aura of restoraction, mending, healing breeze, res sig. Basta arenada denedim ama enerjim basta yuksek olsada bi meteor shower bi fire storm bide gerekirse monk skilleri kullandımmı enerji bitiyor ve daha dolmadan ben olmus oluyorum genelde ve birini bile olduremeden bir yardımcı olursanız yada daha iyi bir e/mo build varsa...
Fly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 E/Mo charımla pvp ye girmediğim için tam bir yanıt veremem, ama bana kalırsa fire storm ve meteor shower gereksiz yer kaplıyor. Çünkü karşındaki 4 kişi çok yakın durmaz genelde, bu yüzden de alan etkili büyüler gereksiz kalıyor. Dışarda yaratıklar çok yakın duruyor, sen de alan etkili bir saldırı yapınca etkili oluyor, ama pvp de birbirlerine mesafeli şekilde ilerliyorlar genelde. Şu ana kadar birkaç insanın birbirlerine çok yakın durdukları tek bir an olmuştu, o da 4 warrior ortaklaşa bana saldırıyordu. Belki bu durumda toplu zarar verme şansın var, ama genelde herkes kendine birini buluyor ve onla kapışıyor ve ek olarak da bir ranger/caster da uzaktan saldırıyor. Alan etkili bir saldırı yapıp da birkaç kişiyi bu alanda etkilemen çok zor, hem çok uzun sürer hem de etkisi az olur. kısacası alan etkili büyüler gereksiz derim.[signature][hline]GW: Mortan Crone L13 E/Mo (inaktif) Pharen Rendclaw L13 W/R [Bu mesaj flyblast tarafından 10 Ekim 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
ashensun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 e/mo ile pvp de oynamak istiyorsan fire magic lerden vaz gecmeni oneririm hem verdikleri dmg hem skill kullandırtmama (knock down) ozellikleri acisindan air magic skilleri cok daha faydali tabi hizli cast ve recharge larida cabasi.
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 hangi karakter olursa olsun cast time i kisa ve vurus gücü veren skilleri kullanmani oneririm dun 11 mac ustuste kazandim, fire stormu alma demis birisi bence al cunku genelde tank lık yapan warrior ve hunterin peti aynı yerde oluyo o yuzden cok faydali olabiliyo.
Fly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Firestorm - hedefinin bulunduğu yeri merkez alan bir alan yaratır 10 sn boyunca ve her saniye azar azar zarar verir. Fireball - yine attığın adamı merkez alıyor ve çevresindekilere zarar veriyor. Firestormdan daha az zarar verse de tek seferde tüm zararı veriyor. Senin fire magic attribute'un 10 olsun, bu durumda firestorm saniyede 21, fireball da 77 damage verir. FS 210 , FB 77 damage vercek olsa da, FB 10 diğeri 15 energy harcıyor. Eğer adam sabit duruyorsa kabul, etkili olur. Ama adam daha akıllı davranıp alandan çıkarsa (ki yavaşlatıcı bir etkiye maruz kalmamışsa 2-3 snde rahat çıkar) 60-80 damage alır. Hem 5 energy daha çok hararsın hem de yapması daha uzun sürer firestormu. Fireball atarsan daha az enerjiye hem peti hem de kendisi 77 damage alır (armorları katmıyorum). bu açıdan gereksiz dedim firestorma[signature][hline]GW: Mortan Crone L13 E/Mo (inaktif) Pharen Rendclaw L14 W/R (not so active) Ron Chillslash L1 (N/?) (hangisi hoşumuza giderse..) [Bu mesaj flyblast tarafından 13 Ekim 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir]
StJoe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 tomb için konuşmak gerekirse trapper gruplara cok etkili.[signature][hline]Stjoseph RR10L4 (Paladin/DAoC) The Monk Eye (Monk/GW)
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 vallaha fire storm bi kosede dursun PVP de mutlaka işe yarıyo bence akıllı dediğin kişiler level 18-19 olmuş hala akıllanmmamış çünkü :) ben çok maç aldım toplaşıp saldırı yapıyolar hele warrior varsa 2 tane genelde aynı yere dalıyolar ve fire stormdan kaçana kadar (ki çoğu kaçmıyo) ikiside mefta oluyo çünkü fire stormdan kaçmaya çalışsa bile çevresinde kendisine vuran bi cüruy oluyo :)
Fly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Kabul, o da ayrı bir gerçek :)[signature][hline]GW: Mortan Crone L13 E/Mo (inaktif) Pharen Rendclaw L14 W/R (not so active) Rain Fellshade L1 (N/?) (hangisi hoşumuza giderse..)
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 PvP'de E/Mo iken monk heal skillerinin pek işe yaradığını göremedim ben. heal area kullansam 130 heal veriyor büyüyü yaparken durduğu için aldığım 130 healı zaten tekrar boşaltıyor düşman fazlasıyla hatta. ancak PvM'de işe yarar. bide PvP'de genelde Air Magic kullanılırda şimdi yeni şeyler çıktı Earth magic Fire magic karışımı falan[signature][hline]Guild Wars Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N)
Öne çıkan mesajlar