Psc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Guild rank:168 oldu su dakka icinde gaza geldim sizinle paylaşayım dedim. Helal olsun bize :D[signature][hline]GW--Lord Khell--Dark Saga 2 be or not 2 be Kara Pöti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 cuma gunu yasanan beklemenin acisina oldu bu maclar :) ama simdi iyiki beklemisiz diyorum iyi build kurduk[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Martin Taron Jasmine The Mender The Servant of Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Başarılar.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 başarılar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmert Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Hangi guild bu eğer Türk guildi ise bende katılabilirmiyim.Oyunda Türk guildi bulamadım bir türlü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Dark Saga ve evet turk guild i,bana whisp atabilirsin[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Martin Taron Jasmine The Mender The Servant of Dark Saga [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 10 Ekim 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kmert Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Sana whisp atacam ama oyunda yoksun hiç :) Varmı başkası darksaga guildinden buralarda?Benim için artık bi guilde girmenin zamanı geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ö.m dan yolladim basvurabilecegin kisileri ben genellikle aksamlari bazende oglen online oluyorum ondan dolayi oyunda yokum :)[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Martin Taron Jasmine The Mender Everything for Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosunthex Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 birde bana ulaşabilecegim kişileri gönderebilirsen çok iyi olucak bende guildinize üye olmak isityorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 sanada ö.m attim tosun[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Martin Taron Jasmine The Mender Everything for Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bana da bi ozel msg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 imzamdaki link ten guild imizin forumuna girip Genel bolumunden ''Katilmak İsteyenler İcin'' adli konuya bakarak bilgilenebilirsiniz.[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Martin Taron Jasmine The Mender Everything for Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Psc Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 90 li bisiler olduk su saat itibariyle duyrulur.[signature][hline]GW--Lord Khell--Dark Saga 2 be or not 2 be Kara Pöti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 evet...40dk lik bir savasin sonrasinda baska bir takiminda ustunden gectikten sonra rank i 94 yaptik http://ladder.guildwars.com/ladder.dll?ladder=main&page=4&lang=english&sort=rank burdan guildimizin ladderdaki yerine bakabilirsiniz bakabilirsiniz :) yarin yapacagimiz gvg lerdede ilk 50 ye girmeye calisacagiz,gaza gelirsek biraz daha kasabiliriz :D[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Martin Taron Jasmine The Mender Everything for Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 o 40 dakika neydi öle ya öff gözlerim pörtledi Parti menüsüne baka baka kimin heal düşüyo kime heal bascam kimde enchantment var kim hexli hööööühüüüü zombi oldum valla :D[signature][hline]Guild Wars Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar