Hagen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 nerde bulabilirim sizce?? yazıcıoğlu demeyin aman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Reks sinemasının orada Joy bilgisayar var.Orada olabilir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Bana mail at, ayarlayalım.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 nasıl ayarlıycaz abi anlıyamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Kadıköy'e inince ya da Bostancı'da satabilirim yani...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ok sağolasın ben sana ulaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: lancelotdulac, 13 Ekim 2005 01:06 tarihinde demiş ki: Reks sinemasının orada Joy bilgisayar var.Orada olabilir. Joy'da var. Ama elinde hazır olmayabilir, bir gün sonra almak üzere sipariş verebilirsin en kötü ihtimalle.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bende BG2 - Shadows of Ann var. 4 cd. istersen kadıköyden elden verebilirim. onun dışında evet, ne yazıkki yazıcıoğlu :D [signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am [Bu mesaj Zeppelin tarafından 14 Ekim 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bg ne?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 arkadaşlar bu joy tam olarak nerde oluyor bi tarif edebilir misiniz? geçen gün baya bi dolaştım bulamadım bi türlü kadıköyü iyi bilirim bi tarif eder misiniz tam olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 joy mu bilmiyorum ama sanatkarlar sokagi (bak yine ismini yanlis hatirliyo olabilirim), su bogadan yukari cikarken hemen sol taraftaki sokak.. oraya giriyosun, bi 100 150 metre gittikten sonra sag tarafta siyah camli bi bilgisayarci abim var. ona diyosun ben BG'yi istiyorum, hemen yaziyo cd'leri veriyo sana. su yerin adresini sticky yapin da her ay yeniden tarif etmek zorunda kalmayalim. her seferinde de unutuyorum su sokagin adini ya...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Sokağın adını bilmiyorum ama Reks'in hemen üstüne doğru yürüyün, eski McDonalds'ın yan sokağına sapın tabelasını görürsünüz.Orada dönerciler filan var sorun gösterirler.Sokak adı filan olarak bilmiyorum ama yer olarak ancak böyle tarif edebilirim :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 sanırım sen barlar sokağının bi üst paralelini söylüyosun benim ömrüm orda geçti abi ama inan o sokakta hiç bilgisayarcı görmedim :) sanatkarlar sokağına da geçen gün baktım ama orda da bilgisayarcı göremedim sorun bende galiba arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ben o sokağın adını öğreneyim en iyisi :) Bu arada Reks'in bir üstü barlar sokağı oluyor, orası değil bir üstüne daha çık barlar sokağının işte tam orada görmen lazım.Merdivenler filan var, yanında kuaför var altında nargileci var.Daha ne diyim ya :D[signature][hline] [Bu mesaj lancelotdulac tarafından 15 Ekim 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 joyu buldum en sonunda sorun dediğim gibi tamamen bendeymiş arkadaşlar :) hepinize çok teşekkürlerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Hayırlı olsun. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 işin komik yanı gerçekten benim son 3 senemin o civarda geçmesi ve o bilgisayarcıyı da biliyorumm, nedense bende oyun dil de donanım ürünleri satıyo imajı yaratmıştı joy, hatta bunu sölemiyim diyordum ama ben daha önce oraya girdim bile budur işin vahim tarafı :) insan bi kafasını kaldırır da ismine bakar di mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 :D Oyunu alabildin mi bari?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 çekiyo cdleri şu anda birazdan gidip alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 sence direk throne of bhaal'ı mı yükleyip oynıyım bi de ben bu oyunu önceden yanlış bi şekilde sildiğim için 1 mb civarında çok ufak bi dosya kaldı,yerini de bulamıyorum, o yüzden silemiyorum bi türlü, bilgisayarda oyun kayıtlı olmamasına rağmen cd'yi takınca install çıkmıyordu,play çıkıyordu(bende eskiden oyun vardı da cdler bozulmuştu) o dosya bi problem yaratır mı yeniden yükleyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar