Elron_Cervantes Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 selam nebulada 1) 7x pure mage .. 2) gm fishing .. 3) gm tailor gm mage vs. ve birçok yarım kalmış skilli acc mi satılyorum ! izmir çevresi tercihimdir ... msn adresim : [email protected][signature][hline]BiZ KaRşIyAkALıYıZ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 nebulamı kaldı ya ben isteyene hayrına aynı acc deki gm thief,gm tamer,warlock zart zurt charımı veriyim[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 uhuhe nebula :). North'da iyi gidiyordu ama öyle deme dark, 200 ytl'ye 3x gm mage sattığımı hatırlıyorum :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gambit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 BENDE.... Bless deed sattıgımı bılıorum 50 mılyona zamanında paranın para oldugu zaman :) sırf bu iş icin İstanbula gelmistim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Harbi sıkıntı bastı bi acc. verinde yolumuzu bulalım .[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar