Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KnightOnline Türk Serverları Açılıyor !

RoalMaster

Öne çıkan mesajlar

Walla yeni bi heycan denerim ilk 8 satte eslana girer harpy yaparım 2.5 günün sonunda level 51 olur bırakırım
Gerisi çok sıkıyooooorrrr level kasmaktan benim kadar tiksinen bir adam yoktur tabi 51 den sonra![signature][hline]Çok hızlı level kasarım!
Uyku yemek tuvalet olmazsa.
İlk 8 saatte eslant a girerim!
Sosyal ağlarda paylaş

gm olsaydım yeni bir sistem yapıp şikayetleri mail yoluyla alırdım kimsenin nickimi bilmemesini sağlardım bana ulaşacak mailleride önce admin sonra ben okurdum(edit için teklifler olursa eğer) belki bir derece bu topraam ayağı biterdi teklif edenleri önce uyarıp 2.cisinde süreli ban 3.cüsünde ise süre 2 katına çıkarılabilir 4. ise sınırsız ban!

anlamıyorum bu kadar çok hile kullanan bir toplumuz hazırcı bi toplumuz birde bu server olursa(olmasın demiyorum fikrimi söylüyorum)sizce ne kadar oynanabilir o server?[signature][hline]x deyim
assasin ve mage 61lvl
np:51k(hep aynı pk yapmıyorum)
clan:neydi lan!
buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum
Sosyal ağlarda paylaş

falla bn uo serverlerinde isim vermicem ama bya gm lik yaptım kimseyede iltimat gecmedim..[signature][hline]
With the lights out, it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid, and contagious
Here we are now , entertain us
A mulatto, an albino, a mosquito, my libido,
Yeah
Sosyal ağlarda paylaş

kendı charım dail %100 alınteri kasılmıştır.. hemde skiller zor artan bir serverde[signature][hline]
Yeah
Sosyal ağlarda paylaş

uoda arkadaş vardı orda ki gmin kardeşi arkadaşıydı abisi uyuduğu zaman şifreyi girip oyunda kod yazıyorlardı
inşallah sen deilsinidir:D[signature][hline]x deyim
assasin ve mage 61lvl
np:51k(hep aynı pk yapmıyorum)
clan:neydi lan!
buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum
Sosyal ağlarda paylaş

gecen KE ile ilgili geyk wardi mario olmush bu die tekrar aklima geldi birden.
Abartmayi seven halkimizin bireylerinden bazilari toplanip server acar ve hatta GMlik gibi olaylara girecek ve hatta adil olacak.
Profosyonel bir sirketin bu oyunun haklarini alip serverini kurmasi dishinda uc besh programci ya da bilgisayardan anlayan kisinin server acmasi ya da hadi gelin wotrani olushturalim hesabi birleship sirket olushturup o sekilde server kurmasi ve burada oynanmasi hic ama hic cekici gelmior.
shimdi cekici gelmior ii hoshuna gitmiorsa yazma seklinde tawirlar sergileyenler de olablir ama shunu da eklemek gerekir ki aaa ne kadar da guzel seklinde tepkileri kabul eden bir konu ise aa igrenc seklinde bir yoruma da gayet acik olmali buna ragmen ole bir yorum olmamasi daha da ii nietli bir tutum her ne kadar aklimdan gecip ruhalim buna izin wermese de.
Bu arada acilacak acilacak diye on farkli yerden on farkli insanin on farkli server halinde soylentisi cikti son iki hafta icinde.
sanirim bunlardan hic biri legal olarak yayin hakkini alip da bu ise girisen insanlar degil eger acilma durumlari dogru ise.

notice: 14 saattir calishmanin vermish oldugu dayanilmaz hafiflikteki ruhalimden kaynaklanan rahatsizliklar icin paticik KO halkindan ozur diliyoruz.[signature][hline]ottoman_prince
uğurlu sayım: 10061

Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiNg, 13 Ekim 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
falla bn uo serverlerinde isim vermicem ama bya gm lik yaptım kimseyede iltimat gecmedim..

iltimat nedir? :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

aaa blackrose burayada uğrarmış walla

:tebrikz: yani[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

bi cacık olmaz gmler türk olucaklarından edit charlar olsun itemler olsun ömrü 2 ay bide şöyle birşey var türklere server açtırtmiyor k2 nasıl acıcaksınz bilmiyorum

[signature][hline]: "You have come here to fight as free men... If you fight, perhaps you'll die.If you run, you may live for a time.But at what cost?... I say we'll always be free!"

[Bu mesaj _RoLanD_ tarafından 13 Ekim 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Açacak firmaya bakar ama bugüne kadar türkiyede açılmış oyun serverlarında ne gibi olaylar cereyan ettiğini hepiniz biliyorsunuz. Kaldıkı ben eski uo oyuncusu olarak yurtdışı ve içi pek çok serverda oynadım. Tüm online oyunlarinda her serverda tıpki USKO da olduğu gibi edit charlar ve itemlarla karşılacaz. O yüzden Türk server ı açılırsa oradada oynayan pek çok arkadaş çıkar ama bir kaç bin dolar ı bu oyuna harcayıp adam gibi bir server kurulacağına tam bir inancım yok. Orada oynayacak arkadaşlarda bol bol item silinme ve kredi karti sorunlari çekeceğine inancim tam. Allah yardımcıları olsun.[signature][hline]İn the name of Thorn
Sosyal ağlarda paylaş

aman kalsın abi ya o servere girilir mi cehennem gibi olur orası oyun falan oynanmaz kesin her itemin 15-20 tane dupesi olur hileleerden geçilmez nede olsa türk serveri dimi olacak o kadar yine bana kızacaklar olacak ne biçimm türksün diyenler olacak ben doğrucu türküm :-)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr
Nation : Karus
LeveL : 6x
Clan : ReactioN
Server : Ares
Class : Elemental Lord
Np :17k (güncelleyecem)
Sosyal ağlarda paylaş

sizin gibiler gelmesse hiç bişi olmass hiçbişi adam akıllı insanlar gelir isallah[signature][hline]
Yeah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiNg, 14 Ekim 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
sizin gibiler gelmesse hiç bişi olmass hiçbişi adam akıllı insanlar gelir isallah

buraya topic e atarak topic hakkinda yazanlara genelleme yapip sizin gibiler ithaminda bulunarak sen de cok ii etmishsin.
atraksiyonlu cumlelerinin dewamini dilerm. boyle dewam et cok guzel yol katetmektesin...
ping reply timeout..[signature][hline]ottoman_prince
uğurlu sayım: 10061

Sosyal ağlarda paylaş

+10 kasatura pls[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D
Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...