MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 eskisinin kilosu 3bucuk milyon tl dimi ? :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 lol bizim dershaneye gelseniz yaşanmaz oldugunu anlarsınız, en iyi iki sınıf en ust katta, aşagı dogru indikçe kalite yerlerde, kantin katındaki yaşam formlarını gordum hayattan bezdim, çay içmeye bile inmek gelmiyor insanin içinden[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: MeSh, 13 Ekim 2005 18:06 tarihinde demiş ki: see you soon arayi acmiyossun ne be? Rekormuş bu yanlız. Bundan sonra kullanıcam kullandırıcam herkeze.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: arina, 14 Ekim 2005 20:49 tarihinde demiş ki: see you soon arayı fazla uzatma şekeeer Geçte olsa zanlıyı buldum:D:D:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Bu zaten amerikan ozentiliginin bi sonucu..burda da var oyle kasarlar konusma tarzi boyle Im like WTF!,and theeen hes like blah blah...=oha fln oldum yani :D[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yine burdalar heryerdeler :P[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: LordOfBlood, 14 Ekim 2005 21:27 tarihinde demiş ki: said: arina, 14 Ekim 2005 20:49 tarihinde demiş ki: see you soon arayı fazla uzatma şekeeer Geçte olsa zanlıyı buldum:D:D:D sizde yanee *!oha falan olur* şaka o be şaka sdsfsd[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Hepsinin ağzına bir tane tokat patlatasım oluyo nedense[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 onlar bizim hakkimizda ne dusunuo acaba yanniz burda resmen kati tabirle irkcilik yapioz ;)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Nİhahaha Bkz ; İmzam .D[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 athlet olay budur :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar