Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Agdali konusan kizlarr

ronald

Öne çıkan mesajlar

said:
MyDyingBride, 14 Ekim 2005 02:09 tarihinde demiş ki:
ilginc ya cok ilginc.temelini dusununce bi insan neden ingilizce laflari boyle bayila bayila soylemek ister?? ilginc.
hangi temel? temelmi kaldı?
benim bildiği 2 temel var, biri bizim binanın altında, biride trabzonda...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Sosyal ağlarda paylaş

beeenn tikiiimmm.
Harbi tikiyim ama
ayağım paspasta sol şeritte veriyorum gene bi mersonunun elinee[signature][hline]Supreme
----------
n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz.
Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe
Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
Sosyal ağlarda paylaş

oha falan olunmaz dogulur, onlar oyle dogmus benim bi onceki mesajımda da gordugunuz gibi her an içimizdeler, yanında "pati" yazması durumdan yırtmasına yardım etmez, etmemeli. uyara uyara duzelticez ama uyarınca elbet biri yandan atliyor "begenmiyorsaan okumazsaaan" diye, ona da kafa atasım geliyor sonra, sonra yorunge dısından ezgiler:D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

dory duydugma göre senin için tikky olmuş diyolar :P[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

bayılırım böyle duruluk timsali kızlara war bizim sınıfta dila diye abi kız o kadar iyi ve efendi ki anlatamam size[signature][hline][b]cats rulz =)
cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic, 14 Ekim 2005 17:47 tarihinde demiş ki:
dory duydugma göre senin için tikky olmuş diyolar :P

kim diyor ulen?
*!oha falan olur*[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

en berbatı, kızlar tuvaletinde bunlar kendi turleri ile bir araya gelirler bi şekilde ve gunu degerlendirirler, işte o zaman ne kadar kalmak zorunda hissetsem de herseyi goze alir cıkarım ordan :D
gecen gun dershanede onumden inen bi kızın digerlerine dediği cumle
"ya hayatımaan en berbaat dogum gunu partysiydee, 30 kişi davet etteem 19 kişi geldi yaa inanabiliyor musaan, ne cektim su hayattan ben, biliyor musunaz, of allahaam"[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...