Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Agdali konusan kizlarr

ronald

Öne çıkan mesajlar

saldiri?
ben kimseye saldirmiyorum ki. ortada bi elestiri varsa, bunun gecerliligi ne kadar onu merak ediyorum. sahsen 4 senede goremedigim noktalar hala oorenemedigim seyler varsa bunlari oorenmek isterim. ve benim oorendigim bu 3 sayfada anlatilandan cok daha farkli seyler.

farkindasiniz di mi, insanlari ezdiniz, kisiliksiz dediniz... simdi mi saldiri oldu bu?[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

riglous, uzatmanin alemi yok,belli ki boyle cok arkadasin var bi sekilde yazilanlar sana dokunmus..Benim de var,sadece hazetmedigimi belirttim ve boyle konusmalarin "cool" oldugunu zanneden insanlarin kisiliklerinin eksik kaldigini dusundugumu soyledim..bu kadar..[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 13 Ekim 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
garbage varsa eğer,
nedir burada gereksizlikler?
paticiğe çöpe bürüdünüz,
yetti artık boş gevezelikler !

Çok haklı kendileri!!!

Bunun gibi; tikiler, conconlar, concikler, Bilkentli hatunlar, A.Y'lı Selinler, diye bir sürü saçma sapan, Konu Dışı'nın konusundan sapan topik açıldı...

ronald

Madem insanları töhmet altında bırakmak istemiyorsun, o halde Bilkent'li bir kız diye de belirtmeyeceksin. Belirtirsen de, burada gösterilen tepkiyi sineye çekeceksin...[signature][hline]Hatalıysam 155

[Bu mesaj Keyzar tarafından 13 Ekim 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 10 Ekim 2005 18:18 tarihinde demiş ki:
said:
zeynepp, 10 Ekim 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
yalnızlık hiçte ii bişi diiiiiil =( insan arasıra yalnız kalmak ister ama herzaman için allah korusun yaniii =/

ya dalga gecmek amacı ile sormuyorum,kotu bir niyetim de yok, ama seyi merak ediyorum özellikle mi bu tarz? ya evet ben salagım anlamadım, bana acıkla lütfen, nedir bu iiiiii?
[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

ben cok sevıyom boyle konusan kızları ne guzel bebek gıbı bazıları harbıden bebek gıbıde oluyor.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

yine olayı kavgaya getirmişsiniz de

ilk sayfa efsane olmuş..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

şu sıfatlarada hastayım tikky fln.Kim buluo la bunnarı =).
Bide neden herkez kendini bi sınıfa koymak istiyorki,hanı nıye hep "onlar" ve "biz" var da "onlar" ve "ben" yok?.
Anlamıorrruummm yannniee.Ya baıkın bean bööle şeelere geemiom taaammıı =)[signature][hline]Supreme
----------
n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki:
Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz.
Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe
Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 14 Ekim 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
See you soooooon, arayi acmiyosuuuun cok iyimis ya hahaha

bunu okuyunca bilgisayara vurdum ya.. okuyunca bak.. bide bunu kız dese nabcam düşün[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...