ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yani sakin ol,gereksiz asabilikler yapma demis oluyorum[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 e o senin dusuncen oda onun dusuncesi saldiri boyutuna ne getirionus :P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Dediğim gibi, gerek politik görüşlerde olsun, gerek yaşam tarzı seçmekte olsun, ergenlik kişinin ekstrem noktalara kaçtığı bir dönemdir. Başkalarını eleştirirken kendinize bir göz atın her zaman. Parmak gösterip suçlamak kadar kolay bir şey yoktur.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 saldiri? ben kimseye saldirmiyorum ki. ortada bi elestiri varsa, bunun gecerliligi ne kadar onu merak ediyorum. sahsen 4 senede goremedigim noktalar hala oorenemedigim seyler varsa bunlari oorenmek isterim. ve benim oorendigim bu 3 sayfada anlatilandan cok daha farkli seyler. farkindasiniz di mi, insanlari ezdiniz, kisiliksiz dediniz... simdi mi saldiri oldu bu?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Opethian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 topici okurken sinirim bozuldu, döverim böyle arkadaşım olsa. Uzak duruyorlar benden bende onlardan...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 riglous, uzatmanin alemi yok,belli ki boyle cok arkadasin var bi sekilde yazilanlar sana dokunmus..Benim de var,sadece hazetmedigimi belirttim ve boyle konusmalarin "cool" oldugunu zanneden insanlarin kisiliklerinin eksik kaldigini dusundugumu soyledim..bu kadar..[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: shapshal, 13 Ekim 2005 21:16 tarihinde demiş ki: garbage varsa eğer, nedir burada gereksizlikler? paticiğe çöpe bürüdünüz, yetti artık boş gevezelikler ! Çok haklı kendileri!!! Bunun gibi; tikiler, conconlar, concikler, Bilkentli hatunlar, A.Y'lı Selinler, diye bir sürü saçma sapan, Konu Dışı'nın konusundan sapan topik açıldı... ronald Madem insanları töhmet altında bırakmak istemiyorsun, o halde Bilkent'li bir kız diye de belirtmeyeceksin. Belirtirsen de, burada gösterilen tepkiyi sineye çekeceksin...[signature][hline]Hatalıysam 155 [Bu mesaj Keyzar tarafından 13 Ekim 2005 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Seni Çok Oha Gördüm :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 keyzar forum muhtarligini adminlere birak istersen..yanlis bisey yaptigimi zannetmiyorum..saygilar[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 arkadaş ortamında konuşurken "Yarın gizli bahçeye gidelim"dediğimde "orası pis rokçıların olduğu yer mi" gibi bir tepkiylede karşılaşabilirsiniz... Not:Bu tepkiye veren kişi arkadaş ortamına dahil değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: dory, 10 Ekim 2005 18:18 tarihinde demiş ki: said: zeynepp, 10 Ekim 2005 17:49 tarihinde demiş ki: yalnızlık hiçte ii bişi diiiiiil =( insan arasıra yalnız kalmak ister ama herzaman için allah korusun yaniii =/ ya dalga gecmek amacı ile sormuyorum,kotu bir niyetim de yok, ama seyi merak ediyorum özellikle mi bu tarz? ya evet ben salagım anlamadım, bana acıkla lütfen, nedir bu iiiiii? [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ben cok sevıyom boyle konusan kızları ne guzel bebek gıbı bazıları harbıden bebek gıbıde oluyor.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bazılarıda çok salak oluyo:)[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 5xxxx :hrr: Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 manyahsın SN yA ÇaTlAk ŞEy Sni Ekikiikkik[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 koparttın yaaa yorum süper(down olmak) saerossss[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yine olayı kavgaya getirmişsiniz de ilk sayfa efsane olmuş..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 öyle konuşan kızlara varyaa iki tane azının ortasına çakasım geliyo. zor tutuyom kendimi[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 kal geliyo ya bi kere de git gelsee[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 tüm kafalar! istikamet tikky tayfası! Marş![signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 jnms lar nabers asl plz eaheuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Lonely, 14 Ekim 2005 02:01 tarihinde demiş ki: tüm kafalar! istikamet tikky tayfası! Marş! ben tüm uzuvlarımı kullanabilirmiyim[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 şu sıfatlarada hastayım tikky fln.Kim buluo la bunnarı =). Bide neden herkez kendini bi sınıfa koymak istiyorki,hanı nıye hep "onlar" ve "biz" var da "onlar" ve "ben" yok?. Anlamıorrruummm yannniee.Ya baıkın bean bööle şeelere geemiom taaammıı =)[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 See you soooooon, arayi acmiyosuuuun cok iyimis ya hahaha[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Penthesilea, 14 Ekim 2005 02:03 tarihinde demiş ki: See you soooooon, arayi acmiyosuuuun cok iyimis ya hahaha bunu okuyunca bilgisayara vurdum ya.. okuyunca bak.. bide bunu kız dese nabcam düşün[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 şu andaki ruh halimle bi kız bana o lafı etme gafletinde bulunsa tokat manyağı yaparım lam onu. hayatımda ilk defa dişi bir varlığa el kaldırırım...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar