ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: riglous, 13 Ekim 2005 20:44 tarihinde demiş ki: said: elesso, 13 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: bu kızların kişilikleride fizikleri kadar gelişmiş olsa keşke gelismis olmadigini nerden biliyosun ki? kac defa oturup konusmaya calistin? kendini bilen,ayaklari yere basan,kisilikli bi insan kanimca boyle konusmalarin yanindan yoresinden bile gecmez..[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
beybin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 antimode bende birebir içindeyim. Duyduklarımı yazdım.Ciddiyim.[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Bilkent ogrencisi olarak tanidigim kizlarin %50 si sarisin sizin tabir ettiginiz sekliyle. Klasik Bilkentli olan kizlar. Hem gorunusleri hemde huylari kisilikleri fln.(Size gore) Benim tanidigim kizlarin hicbiri boyle konusmuyor tamam benim nefret ettigim konusma tarzlari oluyor ama hicbiri down oldum oha oldum vs vs gibi cumleler kurmuyor. Bu tur konusmalari avrupa yakasindan duyup duyup boyle boyle su okulun kizlari pek bir kaltak hepsi boyle konusuyor diyorsunuz. Ki zaten bence kimse ciddi anlamda "Down oldum" diye bir cumle kurmaz haa sizin kit espri anlayisiniz bunlari ciddi sanabilir. Bu arada bu kisiler neden kimsenin arkadaslari olmuyor ya birisiyle konusurken duyuyorsunuz ya tuvalette karsilasiyorsunuz yada telefonla konusurken duyuyorsunuz. Yani siz okulun elit kesimisinizde geri kalanlar kotu kesimmi? en gicik oldugum yuksek sesle konusan ve gulenler ki boyle olunca tam kahkahayi basarken agzi acikken kafa atasim geliyorki agzi birdaha kapanmasin ki insanlar gorsun bir insan evladinin agzi nasil bu kadar cok acilabilir diye.
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ağdalı diye nitelendirilmez bu dedikleriniz, ağdalı aşırı kibar, aşırı süslü dil kullananlara denir[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike!
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 gellidus bana see you soon arayi acmiyossuuun diyen bilkentten bi arkadasim..daha dogrusu arkadasimdi..actik epey arayi simdi :D kimse tutup bilkentin tumu boyle demedi ayrica,yazilanlari iyi oku bence[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
arc Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ağdalı konuşan kızlardansa ağda yaptıran kızları tercih ederim...[signature][hline]
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Rahan, 13 Ekim 2005 20:47 tarihinde demiş ki: ağdalı diye nitelendirilmez bu dedikleriniz, ağdalı aşırı kibar, aşırı süslü dil kullananlara denir bir kusur ettiysek affola :D[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 kendini begenmis, herkese everestten bakan kesimden olacagima kotu kesimden olurum daha iyi..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 katılıyorm igrenc bi durum[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 İyi de bu ergenlik çağıyla gelen doğal bir evre yani, olgunlaştıkça herkesten geçiyor. Burada böyle "aman şunlara bakın öyk" tepkileri veren insanların %90'ı da kendilerini klişelerden çok uzak zannederken onlar da aslında bu alternatiflik akımının içinde kişiliklerini kaybedip apayrı şablonlara bürünüyorlar. Psikolojide introspection dediğimiz bir olay vardır, kişinin kendini objektif olarak analiz etmesi dediğimiz olay, denilir ki yapması en zor analizlerden biridir bu, çünkü parmak gösterip "ayşeye bak oh may gad'lı konuşuyo!!!" demek çok kolay, oysa bu iddiaları yapan insanların da biraz kendilerine bakıp, mesela alternatif tayfanın demirli cartlı curtlu bilekliklerinin ne kadar klişe olduğunu, her birinin tarja turunen'e aşık olup bilgisayarında resimlerini biriktirmelerini fark etmeleri, bunun yanı sıra genel kültür düzeyini yüksek göstermek isteyen bir grubun da kendileri dışında herkesi aşağı görmelerinin ne kadar klişe olduğunu anlamaları lazım. Yani ben bu ortamı savunmuyorum burada, elbette hataları var ancak unutmayın ki onlar da sizden pek farklı değiller, herkes ergenlik çağında bir yerlerde kabul görmek, bir gruba ait olma çabası içinde bulunuyor, zaman geçtikçe de bu bitiyor kişilik oturuyor.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 antimodeun dedikleri yuzdeyuz dogru bu arada..dikkatlice okuyun derim..Tam kisiligin oturmaya basladigi bu zamanlarda insan cok acayip sekil hal ve tavirlara girebilyio[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ama antimode soyle bisey var bahsettiimiz yer lise olsa tamam..ama artik universteye gelmis birinin de kisiligi degismez o kadar cok..[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: arc, 13 Ekim 2005 20:49 tarihinde demiş ki: ağdalı konuşan kızlardansa ağda yaptıran kızları tercih ederim... seni bu dogru tesbitinden dolayı kutluyor ve canı gonulden sana katılıyorum...[signature][hline]...We Be Burnin...
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 walla bilmiom :).adam resmen tepeden bakior.ama dedigin dogru yane kisilik oturmasi ile ilgili olan. yane bu tepeden bakan kesim genelde genc zaten yane tas catlasin 25.onun harici normal bir yasanti oluor kimse kimseyi hor gormuor ve yasam tarzi diyip yada genclik atesi diyip gecistirior :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: ronald, 13 Ekim 2005 20:49 tarihinde demiş ki: bir kusur ettiysek affola :D yok yaw ne kusru doğrusu bilinsin diye söyledim. :-)[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike!
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 oha falan olunmaz,oha falan doğulur.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bunlar bişey değil.. geçen haftasonu dershanede bi kız Hocam bismillahirrahmanirrahim falan oldum dedi.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 SİİGAAARRRAAASSSIII OOOLLLAAAAANNNNNN VAMMMMIIII[signature][hline]ConYTurK, 12 Ekim 2005 19:19 tarihinde demiş ki: şu oyunu oynayıp bide mantıkmı arıyosun büyü bu!alalhım ya o zmn mage nası uzaktan büyü yapıp arcer nası elindeki oku ateşliyo bi anda çakmakmı taşıyo yanında.hele poison ok atmadan önce oku akrepin kıçınamı sürüyo :D
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 e kotu tabi..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hersey yalan[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 herşey yalan diiiiiil !!!!![signature][hline]I'm For ReaL *
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 garbage varsa eğer, nedir burada gereksizlikler? paticiğe çöpe bürüdünüz, yetti artık boş gevezelikler ![signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu [Bu mesaj shapshal tarafından 13 Ekim 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
riglous Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: ronald, 13 Ekim 2005 20:47 tarihinde demiş ki: kendini bilen,ayaklari yere basan,kisilikli bi insan kanimca boyle konusmalarin yanindan yoresinden bile gecmez.. ya geciyorsa? yani bilmedigin derecede, seni sasirtacak derecede kulturlu olup boyle konusan cok kisi var. 4 sene boyunca koc lisesinde okudum ve bu insanlara nefret kustum. ancak simdi goruyorum ki durum hic de boyle degil cunku eminim onlardan ogrendigim cok sey var. ilk olarak farkli kisilerle, farkli kisiliklerle beraber olmayi, birlikte yasamayi ogrendim ki hepinize tavsiye ederim. herkesin sizin gibi oldugu bi dunyada yasamak her gun ayni yemegi yemek gibi bi sey. bi taraftan her yerde farkli olalim iste marjinallik ayaklari yapip sonra farkli olani hor gormek asiri bencilce bence. (sozum meclisten disari.)[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 13 Ekim 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 riglous ben kesin bi ifade kullanmadim kanimca dedim..[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
riglous Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ne yani, "kanimca" diyince dememis mi sayiliyosun? oyle dusunmemis mi oluyosun? 3 sayfa boyunca yerden yere vurdunuz insanlari sonra kanimca dedim diye isin icinden siyrilmak hic de sizin kisiliginize yakisir bir hareket degil sayin ronald. [Bu mesaj riglous tarafından 13 Ekim 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar