Gunn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Döndüm eski topiclere baktım bugün. 1 yıldan fazladır kapalı olan accountumu çok sevdiğim bir arkadaşıma verdim ama hala takip ediyorum buraları. Oyunda çok şey değişmiş ama BH skilli kasma konusunda çok şey aynı gözüküyordu. Merak edenler için bir iki tane eski konuyu ortaya çıkarayım dedim. Teşekkürler mono, pop, kumadam Öldürdüğüm ilk Jedi BH Walkthru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 cok sevdigin arkadasinda silmedi senin karakterini.hatta baslamak istersen vereyim accountu sana ben sifirdan yeni acayim ne demek... darkside fena cagirdi ama tuttum kendimi(anladin sen)hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 çok sevdiğin arkadaşını da öğrendik :) Atladı hmn :) ehehe harbi güzel kesmişsin :) Ayrıca rehberide eskilerden bulup okumuştum çok beğenmiştim :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacharel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 atlıycak tabi... pacharel...arkadasinin actigi topige yazi yazmayi borc bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Sith diye rebel Pa sı da enteressan.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hakkaten saol kardeş..bh kasmaya çalisan biri olarak çok faydasi olucak bunlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar