Wayne Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 arkadaş lar bu warlock staffimidir http://www.thottbot.com/?i=26135 eğer öyleyse neden yanında classes warlock yazmıor ve neden shadow spell lere vermior hergün bana bu staff i soran sazan warlock lardan bıktım warlock staff i diyolar ve niye sende gibi benzeri saçma sorular soruorlar bende kıskançlık olarak degerlendiriorum artık bu bana scholo dan cıkmıstır ve raid lideri ben deildim başka bi mage di ve master lootdaydı allahtan lider sakat cıkmadı 99 rolladım kazandım ve bana verdi staffi bu kadar, kimse ylanıs degerlendirmesin ninja deiliz bişey deiliz adamlar bana ninjaymısım gibi soru soruorlar[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Edik: baktım da, cidden warlock staffı bu 30 stam, kurukafalı görünüş vs vs :-P Benimle rollayıp kazanana ninja demem, o başka. [Bu mesaj Hergonan tarafından 14 Ekim 2005 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Neden aslında warlocklar için daha uygundur ? 1. 30 sta. verir, warlocklar zaten bol sta.larıyla ünlüdür. Zaten diğer classlar gibi pek öyle "escape" abilityleri olmadıkları için stamina son derece önemlidir. 2. 3.tree de bir talent vardı adını hatırlamıyorum. Total staminayı %15 arttırıp, total spirit'i azaltıyor. E bu güzelim staff da fıstık gibi 20 spirit veriyorki , talentten gelen açığı kapatmak adına iyi bir gelişme. 3. Intellect... Eskiden o "use" ability'si sadece kendine atılıyordu ve warlocklar hiç çoktan bi 20 intelligence alıp , mana pool'u güçlendiriyorlardı. Hala da çok hoş , 300 mana 300 manadır. Öyle 5k manayı geçen warlock görmek zor zaten.. Ha ama diyosanki raid'de warlock yoktu, ona bişi diyemicem , bir druid e ne kadar iyi gider tartışılır.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ya ne alaksı var walockla bıraz kıl fikir, locklar gitsin +spell dmg staff lar alsınlar nedne asulanıyolar buna böle. Bence bariz druid item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yaw kardeşim simdi druidler staff kullanmıormu bana sta lazım allah allah sadece lock laramı lazım hadi hunter gidip bende staff kullanabiliorum banada sta lazım diye rollasa tabiki olmaz ama sonucta druidim staff kullanıor cogu druidde ve bu ne shadow spell verior ne magical spell warlocklar gitsin shadow spell veren dagger kullansım kardeşim banane raidde warlock olsaydı bile rollamaya hakkım vardı ki zaten /roll olarak rolladık master loot du[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Warlock'a spirit cok gereksiz oldugundan, beni biraz düsündürüyor Warlock itemi olma konusunda. Kesin birsey var, priest ve mage itemi degil. Druid'e yakisir kisaca[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 . [Bu mesaj Virus tarafından 14 Ekim 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hunter item kendimi tutamadım :d Oeh[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Valla cok pis rollarım bunu :D hehe hunter staff[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Headmaster's Charge.. abi cuce haklı yanlız, çok bariz druid staffı.[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bende mealstromdayım.. aynı staff bendede var.. warlock a daha cok yakısır.. amam kimse gelip ninja o warlock stff ı demedi.. salla gitsin.. karizması yeter.. şimd bide bufflamıslar ki off :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Bu ne asabiyet ya , zaten benim işime bu kadar yarıyo, sta. ya ihtiyacım var diyosun; paşalar gibi roll'layıp da kazanmışsın, kullan abi. Diğer warlocklar'ın ninja demesi yanlış, bi druid de staff kullanır, onların tek derdi bi hammer of the grand crusader falan dururken senin üstünde bunu görmek olmuş. Druid'ede yakışır ama bir warlock' a daha çok yakışır.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Warlock a yakışır ama kesin class belirten bir artısı yok (Shadow spell dmg gibi). İhtiyacı olan rollasın kanımca. [Bu mesaj Gallant tarafından 14 Ekim 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 healer classa stam olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 mage/warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Buna mage diyenin aklindan cidden kusku duyarim[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mage'in bu staffla işi olmaz. Belki Fire Mage kullanır bunu.O bile kullanmaz başka staff da var onun için.Ama atarsa bişey denilmez. Bu item'ın üç sahibi var Restoration Druid Restoration Shaman Demonology Warlock haricine vermem master falan olsam. Özellikle Demonology Warlock kullanır bunu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Valla ne mage ne warlock nede priest o staff hunter item kimse sulanmasın :P Yaa caster olan her classs alır ister epic fantasisi olsun diye ister verdiği statlar için ister dps için yani mage gitmes prieste göre değil warlock için yapılmış felen geçin onları.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 healer classa nası stam olmaz ya?pvp yapmazmı healer classlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Yapmaz. Pvpciyim diyen Priest wow dan nasibini almamış insandır. Oyuna Healer olarak baslıyosun Herkesin görevi var onu yapıcan. Shadow Priest i sana wow niye vermiş : Level atlarken,Mob keserken biraz daha sürat kazanasın diye. Killer 2 tane karakter var wow da Biri mage digeri rogue.Cünkü ikiside saniyeler içinde düşmanını yere yıkıcak güçte. Hunter : Puller Warrior : Tank Shaman : Hafif Zırhlı Healer ( Horde ) Priest : Pure Healer Mage : Damage Dealer Warlock : Dmg Dot Rogue : Damage Dealer Druid : Hafif Zırhlı Healer ( Alliance ) özetle böle.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 o staff instance icin pvp de kullanılmaz zaten pek en kısa zamanda bi ironbark alıcam(ab kasıp) headmaster charge ı da instancelerde kullanıcam...[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 öncelikli ve 2. statlar.. priest - spirit/int druid - spirit/int shaman - talenta göre deişir warrior - stam/str warlock - stam/int rogue - agility/str hunter - agility/stam mage - int/spirit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 staffın fazla verdiii stat stam...yani warrior veya warlock...warrior kullanamicaından ve spiritte işe yaramıcaından...bariz bi şekilde warlock staffıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: BoaCh, 14 Ekim 2005 19:02 tarihinde demiş ki: rogue - agility/str agi/sta rogue a daha iyi gider[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Eternal, 14 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: Druid : Hafif Zırhlı Healer ( Alliance ) Hö? Paladin olmasın o. Gerçi ağır zırhlı ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar