penn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 az once czde dolasirkren 3lu 1 orca ptsine denk geldim yanlarindada stealth cekmis bir sin/ (_bozkurt_jr_)vardi.bende sinle birlikte daliim die yaklasmaya basladim, bozkurta bana dogru geldi. -silahlara vb bakti buyuk ihtimalle-sonrasinda 3lu orc gurubu uzaklasmaya basladi,bende peslerinden gittim bozkurt_jrda yanimda.ayri duran 1ine daldim, jrin da dalacagini dusunerek.ama elaman seyrettii.sona digerleri geldi bende kacmaya basladim.uzaklasinca stealthi cektim.jr halen yanimda ve gorunuyor artik.bu arda yattim.bokurt_jr ve kankalarida işlerine donduler.czye yeni takilmaya basladim.bu gibi durumlarin nasil karsilandigini bilmiyorum.lakin pek ahlakli bir sey degil.olurda benim gibi dusunenler varsa bu adami bilsinler ve ona gore davransinlar.. olay aninda ss almadim yalniz _bozlurt_jr_ daha iisini yapti [spo1=burda][/spo][Bu mesaj penn tarafından 15 Ekim 2005 08:18 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj penn tarafından 15 Ekim 2005 08:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 sen yapamadın du düzeltem [spo1=resim][/spo][signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
penn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bende onu editliyodum.saolasin/editte bile yapamamisim ya/sonunda [Bu mesaj penn tarafından 15 Ekim 2005 08:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj penn tarafından 15 Ekim 2005 08:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamTurk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 dün bende cz de seekingden party ararken birisi davet etti kabul ettim adam anında çekti beni ve yanında 3 tane orc varmış ve haliyle ben yattım bu ahlakmıdır böyle np yi napcaksınız dedim abi biz eziğizde g.tumuze iyi geliyo böyle np dediler oyunun tadını tuzunu kaçırıyor gerizekalı herifler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hehehe ayıp ama güzel len np ayana geliyo tak dalıyon abi kalkmadan dispand edeydin kalkınca bida çekerler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yok abi biz ganster lerle knight clanında karşılaştık adamlarda gelmişler quest e birbirimize girdik adamların hepsi %20 şer düştü xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 sen nıye tutup baska bı adamın dalıcagını dusunerek ona guvenıp de bırıne dalarsın kı ? baskanının bılmemnesıyle gerdek hesabı bısey bu. benım de pek cok arkadasım var oyunda yanyana gelıp de geçip gittiğim , oyun bu oyun isteyen istediği gibi davranır ahlak mahlak ne alemdesiniz siz ya ??[signature][hline]Server:Beramus Nick:joaquinn Class:AssassiN LvL:61 Clan:RebeLLioN NP:12x.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Beverly, 15 Ekim 2005 09:00 tarihinde demiş ki: sen nıye tutup baska bı adamın dalıcagını dusunerek ona guvenıp de bırıne dalarsın kı ? baskanının bılmemnesıyle gerdek hesabı bısey bu. benım de pek cok arkadasım var oyunda yanyana gelıp de geçip gittiğim , oyun bu oyun isteyen istediği gibi davranır ahlak mahlak ne alemdesiniz siz ya ?? amuhahahahaah beramusta oynadığın konuşmandan belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
penn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bevarly sana ilk once ahlakin ne oldugundan bahsetmek gericek ki onu bu yasta kavraymadiysan beni hic yorma ilerde nasil olsa ogrenirsin.2.si olayin nasil gelistigini bilmeden yorum yapma.bunuda ilerde ogrenirsin.durum oyle yanindan gecerken arkimdi oyuzden oldurmedim gibi vb deil.gene benimki iimis baskalarini pt yapip tpletip kesiyorlarmis.ve lvlim 3 orca tek basima dalacak kadar degil(henuz) ve son olarak elbette oyun bu istiyen istedigi gibi davranir.ilk mesajin sonunda belirtigim gibi,benim gibi dusunenlere hitap eden bir mesaj,senin gibilere degil.sen istedigini yap [Bu mesaj penn tarafından 15 Ekim 2005 09:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben CZ de town onundeyken kapıda sert_cocuk var cıkarsam alıcak benı. o sırada oneknighstand clanının ust clan kurucusu adamın yanına geldı. hımm izliym dedım vve onlar beraber oturup kalktılar selamlasıp yoluna devam eetıler oluyor boyle seyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 orcların teee :D anladı onlar derdiniz ne ya !?_!_! geliolar spotu basıolar bide utanmazlar pm atıolar :D deli olacam yaa challanger_Tr , best31 :D spotta sabit kalsaydınız adam yollamıştım :([signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Necro, 15 Ekim 2005 09:45 tarihinde demiş ki: orcların teee :D anladı onlar derdiniz ne ya !?_!_! geliolar spotu basıolar bide utanmazlar pm atıolar :D deli olacam yaa challanger_Tr , best31 :D spotta sabit kalsaydınız adam yollamıştım :( :-) spotta kalsaydık ztn mage iz yamulurduk :D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 35k+ Server : Ares [Bu mesaj zzz tarafından 15 Ekim 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar